Számítógép vagy laptop?

Figyelt kérdés

Egyszerűen nem tudok dönteni, hogy melyik legyen (habár az sem biztos, hogy lesz valamelyik), de közeleg a ballagás és nem tudom, hogy laptopot vagy számítógépet kérjek. Igazából a hordozhatóság (most még) nem fontos. Talán jobb lenne a számítógép, de azon gondolkodtam, hogy majd 4-5 év múlva egyetemen nem lenne -e jobb a laptop. Tudom, hogy az még messze van, de arra is kell gondolnom.

Most igazából arra kéne, hogy filmet nézzek, zenét hallgassak, netezzek, meg hogy a sims 3 fusson rajta.

És épp a sims 3 miatt nem vagyok biztos abban, hogy a laptop lenne a legjobb megoldás, mert azt mondják, hogy 200-on felül vannak az olyan laptopok, amiken futnak is a játékok, meg ezeket a gépeket nem a játékokra találták ki. Viszont egy rendes asztali PC-t esetleg olcsóbban is lehet venni, ráadásul egy PC hosszabb életű, mint egy laptop, így ha most kapnák egyet, talán meg se érné a gimis ballagásomat se, nemhogy majd az egyetemet.

Tehát az lenne a kérdésem, hogy az igényeimet figyelembe véve egy laptop mennyibe kerülne, és mennyibe kerülne egy asztali gép?

2012. máj. 9. 15:49
 1/6 anonim ***** válasza:

Egyértelműen laptop..200 alatt is találsz ,olyan laptopot ami bírja a gameket...pl acerek,vagy hp pavilon stb..

A laptopoké a jövő ez nem vitás..én idén márciusban kaptam az első laptopom,addig pc-t használtam...nem is tudom mért..

Nem kell a pc előtt görnyednem ,hanem simán leülök,elfekszek az ágyon (mint épp most is :D) és kényelemből laptopzok.

Esténként is ,ha az ágyból meg akarsz nézni egy filmet,semmi akadálya..

+ még írtad a jővőben kifizetődőbb,és akármennyire nem hordozod még most.. később fogod.

2012. máj. 9. 16:20
 2/6 A kérdező kommentje:
Köszi szépen a választ! Lehet, hogy most egy kicsit sikerült meggyőznöd. Ráadásul van a gépemen egy ilyen napló szerű alkalmazás, ahova folyamatosan írok (sokszor még este 10 után is), és sokkal könnyebb lenne az ágyamból írni. Úgy talán a szüleim nem is vennék észre, hogy még olyankor is megy a gép és nem szidnának folyton miatta. ;)
2012. máj. 10. 13:57
 3/6 anonim ***** válasza:

A PC mindenképpen olcsóbb, de én akkor is egy Laptopot választanék, főleg ha egyetemista lennék.

[link]

Itt a Sims 3 gépigénye.

Én ezt a gépet ajánlanám: Samsung NP300V5A-S02HU (KB. 150 000 Ft) vagy ezt: ASUS K53SV-SX414D (kb. 220 000 Ft)

2012. máj. 10. 18:55
 4/6 A kérdező kommentje:
Ksözi a sims 3 gépigényét én is láttam már. A két laptop nevet köszi szépen. Most már biztos, hogy laptop lesz, csak az a kérdés, hogy melyik legyen. Azért 200 alatt akarok, úgy 150 a max. A samsungos amit ajánlottál jónak tűnik, csak én a Samsungban nem túlzottan bízok, meg nem is sokan dicsérik, legalábbis általában. Úgy tudom, az Acer Aspire meg a Toshiba laptopok a jók, legalábbis játék szempontjából. Tudnátok még ajánlani laptopokat max. 150-ért?
2012. máj. 11. 15:40
 5/6 anonim ***** válasza:

Amiket ajánlottam a CHIP magazinból szedtem.

Én egy Asus laptopot ajánlok: [link]

2012. máj. 11. 20:08
 6/6 anonim ***** válasza:

Ó a fenti link nem jó.

[link]

[link]

2012. máj. 12. 17:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!