Hol tudnék max 2-3000 Ft-ért fejhallgatót venni?
Én vettem az Intersparban egy Canon CNR-HS8 fejhallgatót, amin van egy minimális kinyúlású mikrofon is és az 2000 Ftomba fájt.
Véleményem szerint igen kiváló, plusz van vagy 2 méter kábele, így gépről is tudom nézni a filmeket akár fekve is. :)
Persze, mert nincs viszonyítási alapod.
Akkor lehet elleszel egy márkátlan valamivel is, csak SOHA ne hallgass bele egy minőségi fejhallgatóba, mert arról fogsz álmodozni.
Én neten is rendeltem igaz, fülhallgatót.
A régi Maxell Jellez volt az ami nem volt fülbedugós és jól adta a basszust is és olyan szinten verte a nagy márkákat, hogy nem is akartam másban hallgatni, pedig volt már mindenfélém egészen 7 ezer forintosig szinte minden de ebből kettő került 900 azaz !!!kilencszáz!!! FT ba
Már sajna nem gyártják, nem is lehet rendelni, szívem is fáj miatta :(
Én a philips She2500-as fülesét ajánlom neked.KIVÁLÓ ár érték arányú.Én anno 2500ft ért vettem media markt stb helyeken 5000 körül van.Csak jót tudok mondani róla kiváló hangzás extra bass. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!