Bluetooth-os fejhallgatót akarok venni, de milyet? Bőv lent.
Szerintetek gyujtsek a beats br dre wireless-re vagy valami olcsobb is jo lesz ami minosegi hangzast ad de arba megsem egy kesz vagyon? Ja es kompatibilis ipoddal meg ha lehet nem elemes. Mar elegem van a sok sz@r fulhallgatobol aminek mindig megtorik a kabele...
Linkeket árakat meg márkákat irjatok! Koszi (csak az ajanlja akinek van is!)
A beats az egy kész vagyon (ipodomrol irtam ezert hianyzik most is az ékezet) ipod touch 4g ről van szó. Másik márkára meg termékre gondoltam h nem kerul sokba de azért igen csak jol tud szolni ;).
Szoval a beats (wireless) megéri az árát vagy jo egy olcsobb de más gyártotol vmilyen (de milyen?) termék!??
Hát a szomorú igazság, hogy mindegyik egy kalap fekália.
A legtöbb ronda, idétlenül villog és vagy egy tonnának érzed már tizenötperc viselés után is (hiába tűnik először könnyűnek).
Ha nem vagy különösebben nagydarab illetve nincs szabványfejed még hatványozottabban érvényes a kijelentésem.
Mostanában divat a normál fejhallgató megint (a fejed felett megy a híd). Ők körülbelül még kényelmesek úgy mint azok voltak (tehát nem túlságosan), de a tarkón futó híd ami szintén elég népszerű megoldás valami eszméletlenül kényelmetlen, mivel a fülcimpádon nyugszik az egész szerkezet (és ezt tényleg érezni fogod kb egy negyed órán belül).
A hangminőségről pedig.... hehe :D hát az nem a bluetooth erőssége, ha kifejezhetem így magam :P egy jobb minőségű btfejhallgató is maximum karcolgatja egy bénább noname fejhallgató képességeit arról nem beszélve hogy minden eszközzel kicsit másképpen működik (általában mint kellene neki).
JBL Reference series 610
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!