Rambo75 kérdése:

PS3 vagy Xbox 360? (lent)

Figyelt kérdés

Egy valamit tisztazzunk:

NEM VITAT SZERETNEK KIROBBANTANI!!!.

Tehat:

Nem tudok donteni a 2 konzol kozott a PS mellett az ingyenes network szol, viszont a box mellett meg az hogy legalabb 15-20k-val olcsobb.

Ja es a jatekok ara is szempont lenne.

Ja es ha a PS3 mellett dontenek annak milyen tipushibai lehetnek?

2012. máj. 7. 20:05
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Nem olvastam végig mindent, mivel naponta ezer ilyen kérdést látok, ha mindegyikre válaszolnék gép előtt öregednék meg, de pl. hol láttál te 15-20k-val olcsóbban boxot, mint PS3-mat?

Kb 5 ezer ft különbség van.

Játékok ára ugyanannyi.

Ha akarsz multizni mindenképp PS3, az ingyen multi miatt.

2012. máj. 7. 23:15
 12/15 Lázár Péter ***** válasza:
0%
ps3-mat vegyél! Ha regisztrálsz a ps network-re akor UK(united states) regisztrálj mert elfogadja az online passt!!!!!!!!!!!!
2012. máj. 8. 12:16
 13/15 anonim válasza:
a 65%os nak lehet,hogy a kérdező nem is akar multizni.. akkor az xbox jobban megéri mert vesz egy slimet 45ért kiflasholi 4ezerért és majdnem 50kból megvan.a ps3 meg nem 5kval drágább én 45ért láttam xboxot ps3at legolcsóbban 64ért láttam
2012. máj. 14. 19:15
 14/15 A kérdező kommentje:

Hat azert szeretnek multizni, azert dontottem a PS mellett.

A flashelesnek meg nem vagyok hive, inkabb megveszem 5-10k-ert a jatekot de kesobb ne legyen gondom pl multinal a tort jatekkal stb.

2012. máj. 14. 20:06
 15/15 Lázár Péter ***** válasza:
0%
ha azt akarod hogy ne legyen gondod a multival a PS-nél akkor UNITED KINGDOMMAL regisztrálj a multira!!!!!!!!!!!!!
2012. máj. 15. 17:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!