A legújabb lt 3. 0 flasht letudják törölni ha felmegyek live-re?
Ha bannolnak annak csak az a következménye hogy elveszik a live tehát hogy nemtudok felmenni többé ? vagy a flash is elveszik ? valahol olvastam hogy legujabb flashel fellehet menni, mert kevés az esély hogy meglátnak, csak a régebbiekkel nemszabad mert egyből valami frissítést ir ki aminek a következménye hogy elveszik a flash
Valaki eltudná magyarázni ezt az egészet ?
Nincs ezen mit magyarázni.
Flash -> nem liveozol.
Mielőtt mindenki elkezdene itt szidni engem leirom miért kényszerültem flashre, a szüleim elváltak, apukám évekig nemadott anyunak pénzt miközbe itt lakott és fogysztott minden félét, közbe ballagásvolt tesvéremnek, ide-oda kellet a pénz továbbtanulás, beiskolázás meg mindenféle ilyesmi, anyukámnak erre nemvolt pénze ezért jöttek a folytonos hitelek, amiből egyre több lett
aztán apám azt mondta akkor megy el ha anyukám kifizeti, a lakás felét ebbe anyukám belement ami végzetes hiba volt kifizetett
apukámnak nemkevesett több milliot, ebből a pénzből nekünk a gyerekeinek semmitse adot holott megigérte hogy ad hogy ha valami váratlan dolog történne legyen hova nyulni, ezt a pénz ő elitta, eljátszotta
anyukám persze itt maradt a rengeteg hitellel kevés pénzünk marad havonta
higgyétek el ha ez nemtörténik nemflasheltetem soha a boxot mert lenne pénz havonta-2havonta legalább 1játékra és éves szinten live-re
Mindenki magasról lesz*rja má miért "kényszerültél" flashre.
A cigánygyerek is tud magyarázkodni miért kellett azt az üveg vodkát ellopnia a tescóból.
Jolvan igazad van, csak azért irtam mert nemkell egyből le bu*izni meg csi**kázni aki ki flashelteti az xboxát az ő döntése.
Egyébként tudni illik nagyon jóvagyok mesemondásból :D:DDDD
ASDASDASDASD
Na visszatérve nincs mindenkinek pénze eredeti játékokra
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!