Xbox 360 vs PS3?
úgyvan,fanboykodjál :D gondolom ilyen 5 éves lehetsz :D
szintet épphogy vered alulról
amúgy nehezen PS a nyerő exkluziv játékokban,és nem sok JRPGvel találkoztam még konzolon
Nem véletlenül nem ismertek a felsorolt játékok, hiszen mint átlagértékelésben, mint eladásokban messze alulmaradtak.
Az Infinite Undiscovery kemény 68 %-os átlagreview-val bír, a Naruto már jobb a kb. 80 %-ával, de ez a típusú game is inkább Japánban népszerű, többet pedig nem soroltál fel, de akkor bemutatom a PlayStation 3 exkluzív felhozatalának egy részét:
Uncharted, God of War, LittleBigPlanet, Resistance, Killzone, Gran Turismo, Heavenly Sword, Heavy Rain, Ratchet & Clank, Motorstorm, inFamous, ModNation Racers, Twisted Metal, MAG, MGS4, SOCOM, Journey, Sly, Last Guardian (készülőben) stb.
Szerintem egy "picit" több, mint az általad felsorolt 2 címből álló lista...
Nyugodtan utána lehet nézni, a felsorolt játékok majdnem mindegyike 80 % feletti átlagértékeléssel rendelkezik, közülük jó pár év játéka, év grafikája díj nyertes stb.
Nem azt mondom, az Xbox felhozatala is jó, de megkérdőjelezhetetlen, hogy a Sony-é sokkal változatosabb.
Azt, hogy meg kinek melyik jön be jobban, azt majd mindenki eldönti, még ha az elején kicsit durvára is fogalmaztam. :)
Ez ugyanúgy vonatkozik a közösségre is: rengeteg ismerőst szereztem online a PS-en, úgyhogy ez is bullshit, mivel mindegyik jó.
Tapasztalat?
Sasszemmel végigfuttattam egy keresést az oldalon ebben a kategóriában.
Xbox 360 hack kategóriában 2 kérdést találtam, PS3-al kapcsolatban egyet sem.
De ha érdekel pl. a hardverapro-n is statisztikát tartok.
Mindkét gép törhető, de a PS3-nál az emberek keze jobban meg van kötve, ez tény és ezt tényleg tapasztalatból mondom. (Szólj csak, ha kell bizonyíték, szívesen mutatok.)
Hát a kinect előnye hogy nem kell semmit se fogni.Volt szerencsém eggyet játszani kinectel de alig ismeri be az ütést (lehet hogy csak azon a játékon).
move-al meg még nem volt szerencsém,de igazából hidegen hagy mind2,szerintem csak pénzkidobás mert levered pl a lámpát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!