Xbox 360 vs PS3?

Figyelt kérdés
Előnyöket és hátrányokat kérek, hogy melyik a jobb melyiket vegyem meg.

2012. máj. 2. 14:41
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:

Szerintem PS3.

Előnyöket meg hátrányokat eszem ágában sincs harmicadszorra leírni, majd innen kikeresed:

http://www.gyakorikerdesek.hu/kereses.php?keres=xbox+360+ps3..

2012. máj. 2. 16:01
 2/16 anonim ***** válasza:

Amúgy PS3 előny:

- több exkluzív

- ingyen multi

- blu-ray lejátszó (bár ez CRT tv-n akkor nem sokat számít, de ez miatt a játékoknak is nagyobb méretük lehet és kevesebb korlátozás van ez miatt)

X360:

- olcsóbb egy 5-össel

2012. máj. 2. 18:51
 3/16 anonim ***** válasza:
Megválaszolt kérdéseimből válaszoltam, szóval a blu-ray lejátszó mögötti szöveg rád nem vonatkozik.
2012. máj. 2. 18:52
 4/16 Lázár Péter ***** válasza:
ps3. CSak azt tudom mondania ammit a többiek. Ingyen multi ami az xbox-nál 10000-ft. (csak egy előnyt írtam)
2012. máj. 2. 19:44
 5/16 anonim válasza:
0%
Kevesebb exkluzív van PS3mon már bocs
2012. máj. 2. 19:47
 6/16 anonim ***** válasza:
Utolsó, te meg h*lye vagy. Egyébként egyértelműen PS3.
2012. máj. 2. 20:02
 7/16 anonim ***** válasza:
19:47 :DDDD
2012. máj. 2. 22:19
 8/16 anonim ***** válasza:

Persze, mert a boxon a Gears of War, Halo és Forza nagyon sok, PS-en véletlen sincs ennél több.

2012. máj. 2. 23:11
 9/16 anonim válasza:
0%

Vedd már figyelembe azt is amit nem ismersz te szar, ott van még Infinite Undiscovery, Naruto: Rise of a Ninja és még sorolhatnám...

Amúgy közösség is jobb,szóval fizetni megéri, PSen meg sok a hacker(tapasztalat)

2012. máj. 3. 18:24
 10/16 anonim ***** válasza:

És szerinted PS-en nincs olyan játék, ami kevésbé ismert, ezért nem szokás felsorolni, de attól még exkluzív?

Millió JRPG-t lehetne mondani, vagy minis játékokat, vagy bármit, "te szar".

Szóval exkluzív játékokba MINDENKÉPP a PS3 a nyerő, ez köztudott is, ha még ennyit sem ismersz el, akkor csak abban reménykedhetek, hogy legalább még nem múltál el 14, ha ennél idősebb vagy, akkor probléma van.

Közösség ugyanaz, ez teljesen hülyeség, hackerekből meg mindenhol csak kevés van, de szerintem inkább a szarrá-hackelt boxon van több hacker, mint PS3-on, de pl. cod-on kívül még sehol sem találtam konzolon hackereket.

2012. máj. 3. 19:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!