ZsezSi kérdése:

Tp link wifi problematika, ötletek?

Figyelt kérdés
Adott egy TP LINK TL WR 740ND Wifi Router. Van ,hogy hetekig bírja ,de van ,hogy egy nap 4-szer 5-ször elmegy a net wifi van csak net nincs. Internet szolgáltatót már váltottam a probléma fennáll . Valami ötlet?

2012. máj. 1. 00:50
 1/8 anonim ***** válasza:
32%
A TP-LINK szar márka, nekem is ez volt, 2 hónapig bírta asztán az történt hogy wifi jel volt csak net nem, ha a net kábelt direktbe csatlakoztattam a gépbe akkor volt tehát nem a szolgáltatóval van baj(Bár azzal is lehet).Sztem vegyél D-LINK-et már egy éve használom és tökéletesen megy.Teljesen hétköznapi használatra elég ez is ami nekem van(D-LINK dir600).
2012. máj. 1. 00:58
 2/8 cipi8 ***** válasza:
Nálam a modem majd miután az betölt teljesen a routert is újra indítom és utána minden OK! Ha nem megy akkor hívd a 06-40-111-000 számot ami a TP-LINK technikai támogatás ügyfélszolgálata minden nap 8 és 17 óra közt hívható.
2012. máj. 1. 01:00
 3/8 anonim ***** válasza:
Nekem is ugyanez a gond (WR1043ND), de az előző D-Linkkel is fennállt (DIR-300).
2012. máj. 1. 01:04
 4/8 anonim ***** válasza:
Nekem a 1043ND tökéletesen megy már fél éve. Eddig még semmi lefagyás, vagy bármiféle rendellenesség nem volt, azon túl, hogy az USB része elég lassú. PPPoE betárcsázást használok én is.
2012. máj. 1. 01:55
 5/8 A kérdező kommentje:
Röhejes amúgy. 5 év garanciát vállalnak rá gondolná az ember jó márka , gyártó is bízik benn. Fél év és kakukk ? Vissza küldöm ,ha nem lesz jó... Csak akkor megint mit csinálok 2-3 hétig wifi nélkük ? :/
2012. máj. 1. 08:21
 6/8 anonim válasza:
Frissítsd le a firmware-t.Ezeknél az újabbaknál sajnos valamit elronthattak mert tőbbektől hallottam de a firmware csere tuti megoldja a gondot.
2012. máj. 2. 18:40
 7/8 anonim válasza:
WR741ND van nekem is. 6 hónapos és elég gyakran előjön ez a probléma, amit itt írnak a többiek. A Frimeware a legfrissebb de az szart se ér. Ugyan olyan az egész akkor is. Felfogom hívni őket és kíváncsi leszek mit mondanak rá hogy mi a probléma.
2012. szept. 9. 09:18
 8/8 P.O.C. ***** válasza:

Ezek a típusok mind támogatják a a Linux alapú alternatív firmware -eket. OpenWrt, DD-WRT, stb. Nem hogy kipróbálnátok egyet.

Nekem pl. TP-Link 1043ND -m van. OpenWrt fut rajta, soha semmi bajom nem volt vele nem úgy mint a gyári firmware -el. Ráadásul a klasszikus router funkciókon túl még torrentezek is vele.

2012. szept. 9. 09:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!