ZsezSi kérdése:
Tp link wifi problematika, ötletek?
Figyelt kérdés
Adott egy TP LINK TL WR 740ND Wifi Router. Van ,hogy hetekig bírja ,de van ,hogy egy nap 4-szer 5-ször elmegy a net wifi van csak net nincs. Internet szolgáltatót már váltottam a probléma fennáll . Valami ötlet?2012. máj. 1. 00:50
1/8 anonim válasza:
A TP-LINK szar márka, nekem is ez volt, 2 hónapig bírta asztán az történt hogy wifi jel volt csak net nem, ha a net kábelt direktbe csatlakoztattam a gépbe akkor volt tehát nem a szolgáltatóval van baj(Bár azzal is lehet).Sztem vegyél D-LINK-et már egy éve használom és tökéletesen megy.Teljesen hétköznapi használatra elég ez is ami nekem van(D-LINK dir600).
2/8 cipi8 válasza:
Nálam a modem majd miután az betölt teljesen a routert is újra indítom és utána minden OK! Ha nem megy akkor hívd a 06-40-111-000 számot ami a TP-LINK technikai támogatás ügyfélszolgálata minden nap 8 és 17 óra közt hívható.
3/8 anonim válasza:
Nekem is ugyanez a gond (WR1043ND), de az előző D-Linkkel is fennállt (DIR-300).
4/8 anonim válasza:
Nekem a 1043ND tökéletesen megy már fél éve. Eddig még semmi lefagyás, vagy bármiféle rendellenesség nem volt, azon túl, hogy az USB része elég lassú. PPPoE betárcsázást használok én is.
5/8 A kérdező kommentje:
Röhejes amúgy. 5 év garanciát vállalnak rá gondolná az ember jó márka , gyártó is bízik benn. Fél év és kakukk ? Vissza küldöm ,ha nem lesz jó... Csak akkor megint mit csinálok 2-3 hétig wifi nélkük ? :/
2012. máj. 1. 08:21
6/8 anonim válasza:
Frissítsd le a firmware-t.Ezeknél az újabbaknál sajnos valamit elronthattak mert tőbbektől hallottam de a firmware csere tuti megoldja a gondot.
7/8 anonim válasza:
WR741ND van nekem is. 6 hónapos és elég gyakran előjön ez a probléma, amit itt írnak a többiek. A Frimeware a legfrissebb de az szart se ér. Ugyan olyan az egész akkor is. Felfogom hívni őket és kíváncsi leszek mit mondanak rá hogy mi a probléma.
8/8 P.O.C. válasza:
Ezek a típusok mind támogatják a a Linux alapú alternatív firmware -eket. OpenWrt, DD-WRT, stb. Nem hogy kipróbálnátok egyet.
Nekem pl. TP-Link 1043ND -m van. OpenWrt fut rajta, soha semmi bajom nem volt vele nem úgy mint a gyári firmware -el. Ráadásul a klasszikus router funkciókon túl még torrentezek is vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!