Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Ha jönnek a nextgen konzolok,...

Ha jönnek a nextgen konzolok, akkor elég lesz hozzájuk egy mostani TV?

Figyelt kérdés

47"-es LG LW659S-ünk van és egy X360 Slim.Azon gondolkodtam, hogy az Xboxom nem teljesen tudja kihasználni a 3D-t.

És hogy majd milyen jó lesz az új konzollal.Aztán eszembe jutott, hogy ahhoz meg már kevés lesz egy ilyen TV.(Márminthogy a konzol többet tud majd, mint amire képes a TV)

Pl. a FullHD-nál nagyobb felbontás, vagy nem tudom.

Vagy nem kell ezért aggódnom?

2012. ápr. 25. 17:45
 1/5 anonim ***** válasza:

Valószínűleg de, kell aggódnod.

A pletykák szerint PS4-nek is 2k felbontása lesz (3840x2160), viszont lehet a kezdetekben még nem, mert elsőnek ki kell ismerni a konzolt.

Xbox-nál is valószínű hasonló felbontás lesz.

Viszont sehol sincs a láthatáron next gen tv, mármint tudnak csinálni nagy felbontást, de nem tervezik jelenleg a tömeggyártást sehol, csak néhány prototípus.

Ha a 3D-t ki akarod használni, akkor vegyél most egy PS3-mat.

2012. ápr. 25. 18:09
 2/5 A kérdező kommentje:

Értem, de ez biztos?Mert hát még film sincs ekkora felbontásba, mire játék lesz az még jópár év.

Meg hát még (valódi) 1080p-s játék is alig van.

Xboxot meg nem akarom eladni.

Meg új TV-t se venni egy darabig.Most vettem pár hete.Ez volt a csúcsmodellje az LG-nek(LW980S-t leszámítva, de azt nem is árulnak Media Marktba azt mondták.).Ennél jobbat nem nagyon lehet venni.

Na mindegy, gondolom másnak se lesz mostanában 2k-s TV-je.

2012. ápr. 25. 19:21
 3/5 anonim ***** válasza:
Sok 360 game ki sem tudja használni az 1080p-t, és sok inkább 720p-ben nyomja. Szerintem nem kell paraznod,mert a full HD 1080p felbontáson túl nem terjedtek el tv-k.
2012. ápr. 26. 15:00
 4/5 anonim ***** válasza:

Jelenleg azért főleg 720p-s egy játék, és még az 1080p is ritkaság, mert nem bírják a konzolok.

Gyakran még a 720p-t sem, és csak 720-ra van felskálázva.

Készíteni tudnának (ha akarnának) 2k-s játékot, csak minek, ha semmi sem vinné.

Next gen konzolok meg képesek lesznek már a nagyfelbontásra, az már más kérdés, hogy amíg nem terjednek el azok a tv-k (és biztos nem fog sokáig), addig csak egy felesleges funkció ami sosem lesz kihasználva.

Nem is baj, így a kisebb felbontás miatt megmaradt erőből komolyabb grafikát tudnak kihozni.

2012. ápr. 27. 18:54
 5/5 anonim válasza:

Wii U 2012 év vége előtt jeleni meg!

Xbox720 és PS4 1-3 évvel később lesz!

2012. ápr. 27. 19:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!