Miért "ráz" a laptopom?

Figyelt kérdés

Van egy HP 530-as laptopom és szeretem úgy használni, hogy az ágyban fekszek és a hasamon van a gép, de már többször megrázott az alsó csavaroknál, ami igen kellemetlen, csípő érzés. Mivel az ágyam fölött van a radiátor, szeretek úgy gépezni, hogy felteszem rá a lábam, olyankor meg majdnem bepisálok, úgy meg szokott rázni, a földelés miatt.:S Mitől lehet ez? A csavarok szigszalaggal leragasztásán kívül van valami megoldás?

Elnézést a hülye kérdésért, de már nagyon idegesítő..

Köszönöm a válaszokat!

2012. ápr. 24. 20:05
 1/2 anonim ***** válasza:
Így soha ne használd a laptopot! Viccen kívül én is befürödtem már ezzel hogy az ágyon fekve magamra tettem nem kapott levegőt lesült a ventilátor és már baj volt belőle. A laptopot sima szilárd kemény felületen kell használni hogy mozogjon alul a levegő és így nem fog megrázni téged. Ugye ha be van dugva hálózatba akkor elméletileg földelnie kéne. ha a csavaroknál ráz arra szokás alá tenni gumi bakot. De ha ráznak a csavarok mert az én ősrégi 2005 ös laptopom nem ráz mert néha azt használom főleg ha csak netezni akarok rajta.
2012. ápr. 24. 20:12
 2/2 A kérdező kommentje:
Köszönöm! Arra mindig figyelek, hogy maradjon légrés, mert egyszer már én is besz*ptam ezzel. Vagy úgy van,hogy a ventilátor felőli oldal szabadon van, vagy a felső részét megtámasztom a lábammal és marad egy igen nagy légrés.
2012. ápr. 24. 20:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!