Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Kávé ment a laptopom billentyű...

Kávé ment a laptopom billentyűzetére. Pár dolog nem működik mit tegyek?

Figyelt kérdés
Azonnal kihajszárítóztam és felszedtem a billentyűzetet és alaposan kitisztítottam az egészet. de az érintős pad beszart meg nemműködik az egyik ctrl-om... PC-s tud vele valamit kezdeni? Vagy ez már veszett ügy?
2012. márc. 31. 22:25
 1/4 anonim ***** válasza:
A kávé befolyt a bill. alá is, azt fel kellene szedni, és kitörölgetni.
2012. márc. 31. 22:28
 2/4 A kérdező kommentje:
felszedtem a billentyűzetet és onnan is kiszedtem elég alapos munkát végeztem. De a Ctrl. nem mükszik. Az érintős paddal meg nem tudom mit kezdhetnék.
2012. márc. 31. 22:40
 3/4 LinuxPower ***** válasza:

A billentyűzeten kívül minden más működik rendesen?

2 megoldást tudok mondani:

1. Elviszed szervízbe és kicserélteted a billentyűzetet meg az egérpadot - szerintem meg tudják csinálni szervízben.

2. veszel USB-s egeret és billentyűzetet és azzal használod.

2012. márc. 31. 23:33
 4/4 A kérdező kommentje:
Járt a billentyűzethez USB egér :) Szóval most is azt használom. Meg korábban egy hasonló incidens miatt elromlott a baloldal Shiftem. Így átszoktam a jobb oldalira az már nem probléma.Még szerencse hogy Ctrl.-ből is kettő van, majd átszokom a jobboldalira maximum... minden más működik. :)
2012. márc. 31. 23:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!