A Platinum Shop boltjában ugyanazokat lehet venni mint webshopon?
Figyelt kérdés
Láttam olcsón egy ps3-mat de nem szeretnék webshopon rendelni mert sok idő mire kiszállítják meg nem is tudunk itthon lenni mikor kihozzák meg hát olcsóbb is lenne ha én mennék érte.A boltban ugyanazt árulják mint webshopon?Vagy üzenetet kell írni,és ha igen hol lehet?Van egy boltjuk elég közel a nyugati-hoz de attól félek hogy oda megyek és nincs .2012. ápr. 24. 18:47
1/2 anonim válasza:
Szerintem a megrendelésnél kitudod választani, hogy a boltban veszed át, és akkor biztos, hogy lesz.
2/2 anonim válasza:
A Kapcsolat fülnél megtalálod az e-mailjüket, de ide kimásolom:
info@platinumshop.hu
Szerintem ha erre írsz és pontosan leírod, mit akarsz, biztos segíteni fognak, pláne, ha megtudják, hogy 60-70k-t akarsz otthagyni náluk. :D
Korrekt egy bolt amúgy, én is rendeltem már tőlük, minden rendben ment, segítőkészek és az e-mailekre is szoktak általában 1-2-3 napon belül válaszolni. ;)
(Ismerek egy-két olyan boltot, amely még arra sem ír vissza, azért ez poén...)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!