Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Háztartási gépek » Mik a tapasztalatok a kartonsé...

Mik a tapasztalatok a kartonsérült aruk boltjában kapható műszaki cikkekről? Van olyan aki megbánta amit onnan vásárolt? Ha igen, miérT?

Figyelt kérdés
2012. febr. 6. 13:14
 1/2 anonim ***** válasza:

Vettem 1 haier márkájú mosógépet,bemutató darab volt.csilli-villi ahogy kell,3.nap eltört a szivattyú és a dob közötti cső.Telefon, garis szerelő, javítás.Kb másfél évet ment,utána se kép se hang.Szétszedtem tönkrement benne a vezérlő panel,50-60 ezer forint.Vettem 1 vadiúj gépet 65000-ért,jelzem a haier 80 volt 3 hónap garival, ez 65 2 évvel.SOHA többet nem veszek ilyen jellegű terméket.

Villszer.

2012. febr. 6. 19:19
 2/2 anonim ***** válasza:

meg kell nézni hol sérült a karton. Fagorban forgalmaztunk ilyet. ott a tetején levő fa lap tört be mert 2nél többet nem szabadott egymásra rakni. aztán volt hogy 10et raktak. azokkal spec semmi gond nem volt. profi asztalos megcsinálta a tetejére a falapot és mintha új lenne

ha az oldala horpad akkor necces.. hozzáértönek kell tudni hogy mi van a burkolat alatt. ha vezérlü panel vagy szivattyü akkor necces. ha semmi vagy ékszijtárcsa akkor meg levan tojva mert annak semmi baja nem lesz

2012. febr. 7. 21:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!