Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Megéri flasholni az xboxot...

Megéri flasholni az xboxot "szegény" embereknek?

Figyelt kérdés

most beszek egy újat 1 game van hozzá lego sw III néztem és rendes játékok csak ilyen 7-12ezer forinttól vannak

én nem akarok annyit rákölteni viszont a flasholás is 10 ezer forint + évente kellene mindig + dvd árak stb... szóval nektek hogy van? a flashos is megéri?( online nem akarok játszani)

2012. ápr. 23. 22:09
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
Vmi bajod van?? ha nem akkor nem kell belém kötni szerintem emberek nagy része mindent letölt én moziba el megyek ha új film megy de had ne vegyem meg 15 ezerért azt a játékot amit nem is ismerek. Szívesen megvenném de sajnos annyira nem vagyok gazdag hogy mindent meg vegyek. A Porschesat meg nem én írtam csak megtévesztő a 62%. Amúgy tudom hogy ez lopás nak minősül de ha komoyan vennék az emberek nagy % börtönbe ülne.
2012. ápr. 24. 19:29
 12/19 anonim ***** válasza:
47%

"had ne vegyem meg 15 ezerért azt a játékot amit nem is ismerek. Szívesen megvenném de sajnos annyira nem vagyok gazdag hogy mindent meg vegyek."

És ki a rosseb, mondta, hogy vegyél meg egy játékot amit nem is ismersz??? Kötelező megvenni? Kötelező játszani vele? Kötelező letölteni? Ki a f*sz kényszerít rá?

Mi az, hogy mindent megvegyél? Mi vagy te, egy gyűjtögető bugris? Az utcáról is összeszeded a kidobott szemetet, "jó lesz az még valamire" címszó alatt?

Beteg vagy te b*zdmeg, nem más...

2012. ápr. 24. 19:35
 13/19 anonim ***** válasza:
ekkora nyomorékot mint te :D akkor vedd meg az összes játékot. Nem tom mi bajod szerintem szinte minden ember tölt le filmet zenét játékot. Úgy mondod mintha vmi csináltam volna mert letöltök 1 játékot... pl mass effect 2 leszedtem mert mondták hogy jó nem tetszett töröltem és örülök hogy nem dobtam ki 10 ezer ft erre. de ilyen hülye gyerekkel mint te nincs értelme vitatkozni.
2012. ápr. 24. 20:16
 14/19 anonim ***** válasza:
tehetek róla hogy nem tetszik?? -.-" te vagy idióta hogy ilyennel foglalkozol amúgy ha érdekel nem szeretem a codokat csak a 4 el játszottam warcraft 3 és diablo 2 a nagy kedvencem és ezeket meg is vettem de minden nagy játékot nem tudok meg venni főleg hogy nem is tudom pontosan milyen csakúgy meg nem akarok 10ezreket kidobni de szerintem az emberek többsége már szedet le vmi játékot de kit érdekel?? rajtad kívül persze
2012. ápr. 24. 20:41
 15/19 anonim ***** válasza:
15 ezért limited meg collector editionokat lehet kapni! :D
2012. ápr. 25. 00:50
 16/19 LinuxPower ***** válasza:
#12-es hozzászólóval teljesen egyetértek.
2012. ápr. 25. 17:15
 17/19 anonim válasza:
Megéri,legalábbis nekem nagyon megérte,a multin mindig felhúzom magam,és nincs semmi bajom,meg vagyok multi nélkül is ,arról beszélve hogy nem rakok rá minden évben új flashet,hanem már vagy 2 és fél éve flasheltettem ki és lám,még fut rajta minden új játék hibátlanul :) szerintem flasheltesd ki ha nem akarsz online. :)
2014. nov. 15. 16:32
 18/19 anonim válasza:
Én a "szegény" és a "gazdag" közötti réteghez tartozok,és meg tehetném hogy 50 e ft-ért veszek egy konzolt,meg mondjuk kb.30e ft-ért veszek rá eredeti játékokat,de szerintem nem éri meg...Most gondoljatok bele,főleg az új konzoloknál hogy milyen pofátlanság hogy egy új konzol,(gondolok itt a PS4-re és az xbox one-ra)kb 13000 e ft,és még 1 játék rá kb. 10-15 e forint...ez úgy lenne praktikus,hogy ha a konzol maradna a mostani árán,de a játékok 5-8 e ft körül mozognak..akkor azt mondom hogy jó van,de így...nekem flah-elt gépem van,és egy game-t kiíratni 1500 ft.
2014. dec. 7. 21:35
 19/19 anonim válasza:
elnézést elírtam,nem 13000 e egy új konzol ,hanem 130.000 e ft :)
2014. dec. 7. 21:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!