Borda019 kérdése:
GTX 460 Hibajelenségek, táp problémák, hiba okok?
Figyelt kérdés
Vettem nem rég egy GTX 460 1GB-et. Volt egy 450-es tápom az megadta magát aztán vettem egy 600 tápot, az 2 hét után adta meg megadta. Most idéglenesen van megint egy 450 és ezzel pedig mikor terhelés alatt van pl játszok akkor fél óránként újraindul. Kérdésem pedig, hogy ez most szerencsétlen véletlen vagy mi okozhatja em-e jelenségeket?2012. ápr. 19. 01:42
1/3 anonim válasza:
Az említett videokártyát használom 450-es chieftec táppal és asrock alaplappal kb 1,5 éve. Én nem tapasztaltam ezt a jelenséget.
2/3 anonim válasza:
Pontosítok, tavaly májusban vásároltam a kártyát, a tápot vettem 1,5 éve.
3/3 A kérdező kommentje:
Nekem M-tech táp volt mind a három. a450-es is meg a 600 is... Lehet hogy egy jobb minőségűt(Márkát) kéne választanom...
2012. ápr. 19. 13:41
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!