Megéri elcserélni az xbox 360-ant egy Okostelefonra?
Most nekem két konzolom van, egy ps3 fat 40gb és egy xbox 360 japser. A ps3 használtan vettem még februárban, a god of war 3... és az ingyen multiért. De az xbox 360 még 2010-ben agusztus fele. Anno erre gyűjtöttem az összes pénzemet. Ez az első generiációs gépem, a ps2 után. Na, de a ps3 már több játékom van, mert jópárateladtam az xbox 360-tól, hogy meglegyen a pénz a ps3-ra, összegezve játékokkat és egy psp go-t adtam el, hogy megtudjam venni a ps3-mat. A ps3 olyan játékaim lettek, amiken lehet az interneten ingyen multizni, meg explusivok. De az xbox 360 két vezetékmentes karom van, a ps3 meg egy eredeti, meg egy siaxos, ami nem rezeg. De itt a játékok a döntök, és eladásra, vagy cserére raktam fel az internetre eladni, az xbox 360-nt.
Láttam is egy jó cserénektűnő dolgot, valaki keres xbox 360 cserébe egy Nokai c7 adna érte. Megnéztem és ez elégé okos telefonnak mondhato. Csakhogy, megérné-e nekem ez?
Van laptop is, internettel, adna valami újat egy okso telefon? vagy csak telefonálásra tudnám használni a ps3 és a laptop okán?
Volt psp go-m, és nem tudom, hogy ha mondjuk letöltenék a nokiac7 játékkkat adják-e azt a szinvonalt, mint a psp, vagy nem?
szerintetek mit tegyek, kicsit kötődök az xbox 360-hoz... de lehet, hogy jól járnák egy Okostelefonnal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!