Van olyan digitális fényképezőgép (kompakt, tükörleflexes) ami tud órákon át fotózni pl: 5 másodpercenként?
Én nem tudok ilyen funkcióról...
Másrészt egyik fényképező sem túl alkalmas ilyen megoldásra.
A kompakt azért nem, mert szerintem nagy általában nincs bennük adapter csatlakozó, és 3 órán keresztül szinte folyamatosan fotózni nem tud egy akksi feltöltéssel. Ezért mindenképp hozzá kell nyúlnod (akksi csere miatt).
Tükrös gépnél talán előfordul adapter csatlakozás. Ha nem, akkor a portré markolatba helyezett plusz akksikkal kibírhatja ezt a terhelést.
DE! Egy tükrös gépnek átlagosan 100.000 expo-ra van tervezve a zársebessége. Egy ilyen 3 órás ciklus, 10 mp-s gyakorisággal 1080 képet jelent. Ha gyakran csinálsz ilyet, akkor hamar megölöd a gépet.
De a lényeg, hogy én még nem találkoztam ilyen funkcióval gépekben!
"Egy tükrös gépnek átlagosan 100.000 expo-ra van tervezve a zársebessége."
Elírtam. Zársebesség helyett zár élettartamot akartam.
Sok gépben benne van ez a funkció, a nikonnál alapból pl. a D7000, a D5000 stb. a canonokhoz meg kell egy külön kütyü amelyen beállítod az értékeket.
A mechanikát viszont valóban igénybe veszi, de hát valamit valamiért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!