Xbox360 3 LED hibát lehet otthon javítani?

Figyelt kérdés
Láttam egy pár videot a neten hogy szétszedte a csávó, portalanította, aztán megállította a ventit és kapcsolgatta, majd jó lett a gép és eltűnt a 3 LED.

2012. ápr. 5. 12:29
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
0%

Jah, hogyne.

Én meg pókemberről láttam pár vidit a youtubeon, attól még egyik sem létezik.

2012. ápr. 5. 12:38
 2/13 A kérdező kommentje:
2012. ápr. 5. 12:45
 3/13 anonim ***** válasza:
2012. ápr. 5. 12:52
 4/13 anonim válasza:
100%

Van egy lehetőség de nem garantált a siker,az enyémet 2 hónapja csináltam meg és eddig bírja.

A javítás lényege hogy a GPU-ról és a CPU-ról és a hűtőbordákról le kaparod a hűtőpasztát és újra kened.Majd a hűtőbordákat rögzítő X lemezt le cseréled csavarokra hogy szorosabban rá tudd húzni,így jobb lesz a kontakt a GPU és az alaplap között.De nem lehet sem túl szoros,sem túl laza,meg kell találni az arany közép utat.

Ez után már lehet megoldódott a 3LED (nálam így volt),ha nem,akkor túl kell melegítened a GPU-t hogy a kontakt helyre álljon.Ilyenkor fogod a hűtő ventillátort és elrakod a DVD olvasó tetejére hogy a GPU semmi hűtést ne kapjon de a CPU igen.KB 20 percig melegíted ha a 3LED át vált 1LED-re akkor készre főtt.Ez után várni kell minimum 15-20 percet hogy lehüljön.Ez nagyon fontos.

Ez után működni fog.

Ha a túlmelegítés nem segít,20 perc után is még mindég 3LED-ed van,nem váltott át 1LED-re,akkor a csavarokon kell még húzni vagy épp lazítani és újra kezdeni a túlmelegítést.

Itt találod azt a PDF dokumentumot és videókat ami alapján megcsináltam az enyémet:

[link]

Az illető ebay-en árul javító készletet is amiben benne van minden ami ahhoz kell hogy szét szedd a konzolt,letakarítsd a régi pasztát,új paszta,csavarok.

Illetve ha megveszed a javító szettet tőle,email-ben vagy skypo-n ahogy akarod segít is ha gondod adódik.Persze a gyerek angol,magyarul nem tud szóval neked kell tudni angolul,de szuper oktató anyagot hozott össze.

Sok sikert.

2012. ápr. 5. 12:58
 5/13 anonim válasza:
Ja 2LED-re kell váltson a túlmelegítés során nem 1LED-re.Rosszul emlékeztem,de a PDF-ben mindent részletesen le ír.
2012. ápr. 5. 13:10
 6/13 A kérdező kommentje:
Köszi az útmutatást. És a szervizben is ezt csinálják vajon?
2012. ápr. 5. 13:26
 7/13 anonim válasza:

Lehetséges,legalábbis láttam youtube-on olyan videókat amin a csávó egy PC szervízben a pultnál mutatta be hogy lehet javítani a 3LED-et és pontosan így csinálta az is.

De enm biztos,minden esetre egy próbát megér nekem bevált.

2012. ápr. 5. 14:12
 8/13 B3nce válasza:
Nem tudnátok megadni az ebay liket??Vagy címét??
2013. márc. 11. 17:29
 9/13 anonim válasza:

Nagyon késő írok de IGEN LEHETSÉGES : a ventikhez bedugsz 1 1 fogpiszkálót majd elindítod a gépet és vársz legalább 5 percet és átvált 2 ledre ilyenkor kihúzod a gépet meg bedugod és újraindítod és láss csodát : MŰKÖDIK.

Tapasztalatból mondom.

2014. jan. 27. 15:52
 10/13 anonim ***** válasza:
Ja utolsónak full igaza van. Én is tom, így csinálom. Nem kell kapirgálni meg ilyenek...
2014. ápr. 10. 19:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!