Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Mit tegyek, ha sérült avi...

Biu_panda kérdése:

Mit tegyek, ha sérült avi fájlt töltöttem le? Hogyan tudnám javítani, majd megnézni?

Figyelt kérdés

Egy koncert DVD-t 10 részletben - mindegyik 200 MB - találtam fenn neten. Amint letöltöttem a lejátszó programok nem ismerték fel és a fájl címe is ez volt: xyz.avi.01, xyz.avi.02 és így tovább a 10.-ig.

Először azt csináltam, hogy átírtam xyz.01.avi-ra amit a gép felismert de továbbra sem tudtam lejátszani - lehet ezzel hülyeséget csináltam, de csak egy hirtelen jött ötlet volt, gondoltam kipróbálom.

Aztán neten keresgettem javító programokat, pl: virtualdub, avi repair, de nem használtak. Elképzelhető, hogy az a gond, hogy átírtam és nem az eredeti nevén próbáltam javítani?

2012. márc. 31. 23:28
 1/4 anonim ***** válasza:
Feldarabolt fájl. Nevezd a darabokat vissza az eredeti nevükre, majd Total Commander fájlegyesítés parancsával rakd össze.
2012. márc. 31. 23:29
 2/4 A kérdező kommentje:
Köszi. :] Először ezzel próbálkoztam, de nem találtam...lehet, hogy nem figyeltem oda. Majd most megnézem.
2012. márc. 31. 23:38
 3/4 A kérdező kommentje:
Hát megpróbáltam, de azt írta ki, hogy az összeillesztés sikeres, de nincs CRC fájl...:/
2012. ápr. 1. 03:24
 4/4 anonim ***** válasza:
Na most nevezd át avira azt amit összeillesztett.
2012. ápr. 1. 08:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!