Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » IPod Touch 4G-n hogy kell az...

IPod Touch 4G-n hogy kell az Egyéb fájloktól megszabadulni?

Figyelt kérdés
Mert elegem van h bármit törlök az nem változik, és 1,35 GB-ot foglal és csak nő! (Safariból mindig törlöm az előzményeket, facebookot újra tettem)

2012. ápr. 1. 17:58
 1/7 anonim ***** válasza:

Csak megsúgom, hogy az egyéb fájlok a programok adataiból van pl. mentett pályák, előzmények pontok stb... Nyilván, ahogy használod a készüléket annál nagyobb lesz az egyéb fájlok menyisége.

Hogy értsd: Beállítások -> Általános -> Használat -> Kiválasztasz egy random appot -> és itt a dokumentumok és adatok rubrikában lévő érték ennek az appnak az egyéb fájl menyisége.

2012. ápr. 2. 07:24
 2/7 A kérdező kommentje:
Nem tesznek ki 1,35 GB-ot
2012. ápr. 2. 15:30
 3/7 A kérdező kommentje:
De akk letörlöm az összes letörölhetőt és megnézem h akkor mekkora
2012. ápr. 2. 15:32
 4/7 A kérdező kommentje:

Kitöröltem a programjaimat, zene is csak 2 egész vhány GB van rajta és még így is 1,38 GB-ra nőtt az egyéb fájlok,

de mik azok? Már lehetetlen, hogy programoknak lenne a dolgai :((

2012. ápr. 2. 18:27
 5/7 anonim ***** válasza:
Beállítások -> Általános -> Használat itt töröld ki a progikat és akkor megkérdezi, hogy a program adatait is ki szeretnéd e törölni. Ha ez sem segít akkor restore.
2012. ápr. 2. 21:33
 6/7 A kérdező kommentje:

Restore-t is megcsináltam, 0,4 GB maradt egyébből :/

de szar az 5.1 es verz (eddig)

2012. ápr. 3. 11:45
 7/7 anonim ***** válasza:
Ez van :/ Eddigi legjobb szerintem a 4.3 volt.
2012. ápr. 3. 15:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!