A The Sims 3 Gold Edition-ban hogy lehet beállítani a magyar feliratot? Oroszul nem a legkönnyebb a játék.
Hát nekem nagyon nagyon nem mutatja azt a regedit-es izét mert a futtatást nekem így hozza ki: futtatás ezzel... vagyhogy és vmi regisztrációt hoz ki oda is beirtam ezt a regedit-es izét és semmi, az igaz h jelszót nem írtam de jaj help!:/ valakisegííítseeen!:(
ITT A VÁLASZ! Remélem tudtam segíteni.
Ha 64 bitesre telepíted és rákattintasz 2-szer a Magyar 64-reg file ra,egyből magyar lessz a játék.
Ha 32 bitesre telepíted neked kell szerkeszteni hogy magyar,vagy Angol,stb legyen.
Startmenű,Futtatás, beírod - regedit,ok
Megkeresed a HKEY_LOKAL_MASHINE,SOFTWARE,Sims - kimásolod az asztalra,klikk szerkeszt és az összes ru-RU átírod hu-HU - ra mindet,ha kész mented.
Katt rá 2 szer és már Magyar is.
Igy néz ki: [link]
Ha 64bitesen a reg fájl-t beraktad, de nem indul a játék, akkor újra kell telepíteni, és a 32bites rendszernél való magyarítással kell magyarrá tenni!
Üdv! én is letöltöttem a Sims3 gold editiont és nekem is orosz..én is találtam benne egy Magyar64-nevű fájlt.. A rendszerem 64 BIT-es!! Ezért fel is telepítettem.. élősszőr azt írta ki: telepítse újra a játékot..-> hát jó újratelepítettem.. Ezután újra telepítettem a Magyar64-et is és ezután elindult a játék de orosz maradt..
Valaki nem tudna benne segíteni??
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!