A The Sims 3 Gold Edition-ban hogy lehet beállítani a magyar feliratot? Oroszul nem a legkönnyebb a játék.
Figyelt kérdés
Letöltöttem a játékot, megy is, csak orosz a felirat, így még kilépni is nehéz volt belőle. A fájlokhoz volt egy Magyar64 feliratú kis ikon, amit állítólag kulcsként hozzá is adott, de még mindig orosz feliratú. Honnan szerezhetnék magyar feliratot?2012. márc. 31. 23:46
11/50 anonim válasza:
örülök, hogy segíthettem. :-)
Én se tudom letenni. Jò kis játék. :-)
12/50 anonim válasza:
En is kovettem az utasitasokat ahogyan ajanlodtatok de nekem nem sikerult magyarra tenni. Mit csinaljak? Kerlek segitsetek!:)
13/50 A kérdező kommentje:
Nem feltétlenül kell kimásolnod az asztalra, elég ha a regeditben átírsz mindent RU-ról HU-ra. Működnie kell! Ezt nem csak az alapjátékban, az összes kiegészítőben egyenként megkell tenned, kétszer is( egy kiegészítőn belül két sorban kell átírnod, az egyikbe: HU, a másikba hu-HU. Ha ezeket megcsinálod mindegyik kiegészítőben, akkor működnie kell!:)
2012. ápr. 29. 00:53
14/50 GAbO1254 válasza:
amm ezt kell crackelni, vagy autocrackes? én ncoe-ról szedtem :D
15/50 A kérdező kommentje:
Nézd meg Ncore-on a leírásában, de én úgy emlékszem kell. (De lehet, hogy tévedek)
2012. máj. 8. 23:58
16/50 anonim válasza:
Valakinek nem volt olyan problémája, hogy egyszerűen lafagyott a játék? Nekem mindig ugyanannál a pontnnál fagy le, de a Ctrl+Alt+Del sem segít. Újra kell indítani a gépet. Egy újratelepítés vajon megoldaná?
17/50 A kérdező kommentje:
Sajnos nem hiszem. Lehet, hogy a géped nem bírja, mert tényleg hatalmas mennyiséget elfoglal ez a játék. Nekem is nagyon sokszor lefagy, akadozik, pont ezért. Annyit tudok tanácsolni, hogy ne csináld "azt a bizonyos dolgot" vagy ne menj arra a "bizonyos helyre" amitől vagy ahol lefagy a játék.
2012. máj. 12. 23:13
18/50 anonim válasza:
Sziasztok! nekem az lenne a problémám hogy nem tudom kimásolni az asztalra de mondtátok hogy azt sem muszáj de ott sem tudok szerkeszteni nem engedi hogy belenyúljak.
19/50 anonim válasza:
előző vagyok, már át tudtam írni de még mindig orosz:/
20/50 keepcalmandcarryon válasza:
Sziasztok!Én is így csináltam hogy: "Start menű,Futtatás, beírod - regedit,ok
Megkeresed a HKEY_LOKAL_MASHINE,SOFTWARE, de mikor elérkeztem a SOFTWARE-hoz ott nem találtam azt hogy Sims.Valaki tudna segíteni, hogy ez miért van? Előre is köszi:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!