Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Miért sípol a t-home beltéri...

Miért sípol a t-home beltéri egységem? Kikapcsolva is.

Figyelt kérdés

ha a tv megy még nem olyan zavaró,de amikor aludni mennék állandóan sípol,nem hagyja abba,csak ha kihúzom a konektorból.miért van ez?és csak nekem?

egyébként még vannak hibái(pl:horror filmet családi filmnek sorol be).

2012. márc. 31. 14:18
 1/6 anonim ***** válasza:

1. Az, hogy mit hova sorol be, inkább az égből érkező anyag hibája, ennyire önálló gondolkodásra nem képes.

2. Nagyon sok műholdvevőnek van egy antenna beállításhoz használható funkciója, mely szerint fütyül, ha kezd jó lenni a beállítás (vagy fordítva?), tehát más arrafelé áll az antenna, amerre kell, nem lehet, hogy ez "kapcsolódott" be "magától"?

2012. márc. 31. 14:27
 2/6 anonim ***** válasza:
Én semmi sípolást nem hallok belőle. Ha nagyon zavar, akkor cseréltesd ki. A besorolásoknál meg szerintem mindenkinek hülyeséget ír ki. Pl nálam az akfciófilmeknél az írja, hogy Musical, stb...
2012. márc. 31. 14:32
 3/6 anonim ***** válasza:
Lehet a belső trafó kezd tönkremenni, nekem legalább is ezért sípolt. De attól is lehet hogy mágneses zavarja van tehát lehet a közelben van még valami műszaki dolog pl a Tv hangszórója vagy DVD lejátszó vagy egyéb más hangfal ezt kicsivel távolabbra kellene rakni legalább 10 cm távolságot kell hagyni az ilyen műszaki dolgoknál.
2012. márc. 31. 14:34
 4/6 anonim ***** válasza:

Intek? Abban az esetben a külső trafó sípol, azt kicserélik ingyen! Pusztán azért, mert tipikus hiba. Az első pár készüléknél még nem jelentkezett, de az utóbbi pár évben bérelt készülékeknél már szinte általános volt a dolog.

Az első hozzászóló nyilván segíteni akart csak, de nincs ilyen funkció a t-s beltériknél, szóval ezt nyugodtan kihúzhatod.

A besorolást az EPG végzi, az EPG-t meg talán még mindig a Port.hu-tól veszik, szóval az Ő hibájuk.

2012. márc. 31. 16:29
 5/6 A kérdező kommentje:
pont a tv teteján van az egység,a dvd-lejátszó meg a tv előtt :) köszönöm a válaszokat,megpróbálom kicsit arráb rakni.
2012. máj. 2. 21:15
 6/6 A kérdező kommentje:
*tetején.
2012. máj. 2. 21:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!