Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Régi NSZK erősítők: Dual,...

Régi NSZK erősítők: Dual, Telefunken stb. Milyenek?

Figyelt kérdés
Mit tudtok ezekről a régi eszközökről?
2012. márc. 29. 13:38
 1/3 cipi8 ***** válasza:
Mivel nem mai darabokról beszélünk így sajnos elég sok hibás és meggyötört recsegős darab van a használt piacon! Nekem egy régi német gyártású Grundig-om van sajnos a végfokait leégették és azóta sem lett meg javítva! De amúgy szerintem eléggé megbízhatók csak fel kell kicsit újítani őket mert általában a potméterek kicsit recsegnek vagy a puffer kondik kidöglenek de ez a koruk miatt van! Amúgy ha egyszer rendbe rakja az ember nagyon sokáig szolgálnak még minket és szépen is szólnak! A Telefunken szerintem egy megbízható márka!
2012. márc. 29. 15:46
 2/3 gergoap ***** válasza:
Alsókategóriás, olcsó gépek. Én nem vennék ilyet mamár. Inkább egy Orion erősítőt!
2012. márc. 29. 15:52
 3/3 A kérdező kommentje:
Először is köszönöm a válaszokat! Valahol olvastam, talán a Dualról, hogy középkategóriás cucc. Mindenesetre azt látom én is hogy ezek a legolcsóbbak a régiek közül. Mindenképp valami retró kinézetet akarok, ezért a hazngzás kevésbé számít, maximum annyiban hogy ne recsegjen, ne szarakodjon. De ezek szerint könnyen helyrehozható, alkatrész, apróságok van bőven a neten is.
2012. márc. 29. 19:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!