Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Xbox 360-on a régebbi dashboar...

Xbox 360-on a régebbi dashboard-ot vissza lehet állítani?

Figyelt kérdés
jelenlegi 2.0.14699.0 dashboardomat vissza lehet állítani a korábbi 2.0.13604.0-os verziora?

2012. márc. 28. 10:45
 1/9 anonim ***** válasza:

Nem.

Miért kéne egyáltalán?

2012. márc. 28. 11:57
 2/9 Waffi BalD válasza:
Vissza lehet...
2012. márc. 28. 22:40
 3/9 anonim ***** válasza:
Igen vissza lehet, PC-n leszedet, pendrive-ra rámásolod, pnedrive-ról meg feltelepíted xbox-ra. De régebbi dashboard-al nem tudsz felmenni LIVE-ra, csakis a legújabbal természetesen. Szóval csak akkor állítsd vissza ha nem LIVE-ozol, és valami eszméletlen nagy problémád van a legújabbal, mert szerintem semmivel sem rosszabb mint a régi...
2012. márc. 29. 08:10
 4/9 A kérdező kommentje:
Az a problémám hogy a flash-elt gépemmel felmentem LIVE-ra, letöltötte a legújabb dashboardot és ettől kezdve pár játékot nem olvas be.A LIVE-ra kapcsolódás előtt a régebbi dashboard-al tudtam játszani az összes játékkal ami eddig megjelent. Azóta mégegyszer ki lett flashelve de a probléma nem szünt meg és nem tudom hogy mi lehet a baj. Szerintem az új dashboard miatt van.
2012. márc. 29. 13:01
 5/9 anonim ***** válasza:
5%
Háhá.
2012. márc. 29. 14:05
 6/9 anonim ***** válasza:
5%
akkor beszoptaaaad :D szegény kis flashlovad, tudlak sajnálni :D
2012. márc. 29. 14:42
 7/9 anonim ***** válasza:
10%
*lovag
2012. márc. 29. 14:42
 8/9 anonim ***** válasza:
Dashboard downgrade nem lehetséges! A MICROSOFT védelmek miatt nem engedi a rendszer. Aki mást állít, az kuka a boxokhoz! Tegnap próbáltam és négy piros led az eredmény! Vissza kellett állítanom az aktuális állapotot(nandorig.bin writing)!
2012. aug. 5. 21:05
 9/9 anonim ***** válasza:
Most a "jelenlegi 2.0.14699.0 dashboard" van Neked rajta? Nehogy frissítsd! RGH-t bele és korlátlan lehetőségek elé nézel!
2012. aug. 5. 21:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!