Paparoach@ kérdése:
Hol tudom állítani a blende-t és a záridőt a fujifilm s2950-nél?
Figyelt kérdés
még csak 2 napja van meg a gépem és az előző gépünk csak úgymond olyan volt hogy kattintottál és ott a kép állítani ilyet hogy iso és társait nem lehetett és szeretném tudni hogy hol lehet állítani a blende-t és a záridőt mert még egy kicsit szokatlan a gép2012. márc. 27. 17:53
1/5 anonim válasza:
A felső tárcsán a P, S, A, M módokban tudod állítani ezeket.
2/5 A kérdező kommentje:
azt tudom de azonbelül hol?
2012. márc. 27. 19:49
3/5 anonim válasza:
Miért nem olvasod el a használati utasítást? Olyan szépen la van írva/rajzolva benne.
Kiválasztod a szimpatikus módot a tárcsán, megnyomod a +/- gombot, és a nagy kerek gombbal jobbra/balra illetve fel/le tudod állítani a rekeszt és a záridőt. Utána megint +/- gomb hogy kijuss a menüből.
Ugye nem fogod végigkérdezni az összes funkció használtát? RTFM!
4/5 A kérdező kommentje:
nem csak ezt szerettem volna tudni
2012. márc. 27. 20:09
5/5 anonim válasza:
Nekem is ilyen gépem van és magyarul utasítás nincs benne csak angolul én meg pont németes vagyok ezért semmit nem értek belőle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!