Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Valami normális fejhalgatót...

Valami normális fejhalgatót tudnátok ajánlani max 60 000 ft-ért?

Figyelt kérdés
Monster Beats nem érdekel
2012. márc. 24. 22:52
 1/8 anonim válasza:
33%
Bszodj meg kcsg fsz ,ennyi a fizetésem
2012. márc. 24. 23:08
 2/8 anonim ***** válasza:
74%

Ide figyelj kedves 1. válaszoló, senki nem kérdezte mennyi a fizetésed és nem is érdekli a válaszolók 99%-át.Ha nem tudsz értelmes választ adni akkor tűnj innen a jó bdös f*szba.És ha akrod nyomj csak nyugodtan nekem egy vörös kezet de az is csak annak a jele hogy fáj az igazság.Hogy a kérdésre is válaszoljak: [link]

Bár egy külföldi oldal de azért lehet rajta nézegetni.Még amiket ajánlok:Logitech, Altek Lansing márkák.

2012. márc. 24. 23:22
 3/8 anonim válasza:
59%
A kis fszomat a szátokba,elhiszem hogy leszarjátok mennyi a zsebpénzem,de a krvaannyát annak aki 60000-et költhet egy sz@r fejhallgatóra,másnak annyiból kell megélnie,és nem én vagyok a g@ci,ha ilyen gizdán kitudja irni hogy neki 60000-ig nem probléma,nemérdekel kicsoda,keressen magának.Nem pirosöklözök,nekem az nem dicsőség,hogy valakit lepontozok.
2012. márc. 24. 23:55
 4/8 A kérdező kommentje:
Légyszives fejezzétek be -.-´´
2012. márc. 25. 10:43
 5/8 anonim ***** válasza:

Nagyon beteg vagy, azért, mert neked nincs ennyi pénzed már másnak rögtön a k.rva anyját?

Hülye vagy, ha eddig azt hitted a világon mindenki csóró, mások milliárdokat keresnek.

Mindegy, én ennyit foglalkoztam veled, úgy is majd ha még visszajössz hülyeségeket fogsz írni.

Itt van pár jó fejhallgató, nézd meg melyik tetszik, melyiket lehet itthon kapni, és aztán élőbe nem árt kipróbálni, mert mindegyik jó, csak lehet valamelyiknek mégsem jön be a hangzása:

- Beyerdinamic DT770, DT880

- Sennheiser HD600 (ha jó a nyitott)

- Shure SRH940

2012. márc. 25. 11:08
 6/8 petko333 ***** válasza:
én is nagyon soknak tartom a 60 000ft. de 1 válaszoló akkor sem rontunk neki a másiknak !!
2012. dec. 11. 17:00
 7/8 anonim válasza:
most akciós 46 ezerért (am 60000 akció nélkül) Audio Technica M50RD naon jó!
2013. okt. 18. 22:52
 8/8 anonim ***** válasza:
#7: Már elkéstél a válasszal, a kérdés már majdnem egy éves.
2013. okt. 19. 11:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!