Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Asus laptop elsötétedik és...

Asus laptop elsötétedik és csak nagyon gyengén látni a képernyőt. Hogy tudom megcsinálni? Szervízbe kell vinni?

Figyelt kérdés
Madélután amikor bekapcsoltam az egész elvolt sötétedve.Nagyon halványan látszódik ahogy betölt a windows és az asztal is utánna meg a kis msn ablak.de alig látni nagyon halvány.És ez egyik napról a másikra.Tegnap este mikor kikapcsoltam semmi baja nem volt mostmeg nem látni rajta semmit.
2012. márc. 22. 15:27
 1/3 anonim válasza:
Ne szervízbe vidd, hanem szervizbe. Ha már nem garanciális, akkor a f@sz rosszabbik végén vagy.
2012. márc. 22. 15:56
 2/3 A kérdező kommentje:
Nemtudod, hogy mennyibe kerül?
2012. márc. 22. 16:07
 3/3 anonim válasza:

Ezexerint nem garanciális már? Nem tudom, mennyiért javítanák, de általában nem szokta megérni javítani. Szándékosan úgy gyártják ezeket, hogy újat kelljen venned, ha tönkremegy. Nekem pl. tavaly ment tönkre a 4 éves monitorom, azóta szervizben van. Közben vettem egy használtat, az szerencsére bírja még. A notebook-ok (laptopoknak hívják őket - tévesen) meg különösen hamar tönkremennek az asztali gépekhez képest, ezért nekem pl. nem is kellene.

"1. Semmilyen előállított termék élettartama nem lehet hosszabb, mint amennyi elfogadható a szükséges 'fogyasztási körforgás' fenntartásához.

Más szavakkal, mindennek el kell romlania megfelelő idő múlva azért, hogy folytatódhasson a gazdaságot működtető pénzügyi körforgás. Ezt a jellemvonást értelmezhetjük tervezett elavulásnak. A tervezett elavulás lényegében a hatékonyság szándékos visszafogása, hogy a szóban forgó termék megfelelően gyorsan tönkremenjen. Ez egyrészt tervezett azáltal, hogy a gyártók beidőzítik termékeik tökremenetelét, gyakran hamarosan a jótállás lejárata utánra, másrészt közvetett módon, ahol a termelésben a profit érdekében kiskapukat használnak olcsó alapanyagok és hanyag tervezés formájában, ami azon nyomban rossz minőségű terméket eredményez, melynél a tönkremenetel csak idő kérdése."

2012. márc. 24. 10:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!