Mit tudnak a kínai LED-es projektorok?
Nem érdemes megvenni.
Minőségi kínai cucc nem létezik.
Az, hogy mi van ráírva megint más dolog, hidd el, azt teljesen random nyomják rájuk.
LED és 2200 lumen ????????
Ez egyszerűen lehetetlen. Tudom hogy hol tart a LED technológia, de 2200 lumen? Akkor az egy szuperledes valami ? Linkelnéd?
"LED és 2200 lumen ??????
Ez egyszerűen lehetetlen."
Egy minőségi 100 W-os led 6-8000 lument is tud. Ahhoz képest a selejtebbek kevesebbet. De egy ilyen fényesebb led csak magában többe kerül mint ez a projector amit linkelt a kérdező.
"Nem érdemes megvenni.
Minőségi kínai cucc nem létezik.
Az, hogy mi van ráírva megint más dolog, hidd el, azt teljesen random nyomják rájuk"
Beszélsz hülyeséget.
Az összes prémium márka is ott készül már kezdve a csúcskategóriás telefonoktól a laptopokon keresztül szinte minden elektronika. Te is a Józsefvárosi piacon szocializálódtál...
Sok jó minőségű cuccot gyártanak már olcsón. Ha nincs rajta a márka meg a nyugati körítés, sokkal olcsóban is ki lehet hozni.
De azért a minőség erősen összefügg az árral. Kínában olcsón gyártanak, de csodára ők sem képesek. A ráírt adatok sokszor nem hitelesek. Teszteket kell olvasni róla.
Mondjuk nem értem hogy miért gondolják sokan hogy harmadannyiért ugyanazt kapják. Ja, hogy kamuznak az adatokkal, a piacon is mindig minden friss és ropogó nem, csak másnapra rohad meg teljesen.
Előző:
nem mindegy, hogy nem-kínai márka csak Kínában szerelik össze, vagy teljesen kínai cég amit ott szerelnek össze.
Igen, tudom, hogy minden ott készül, de a prémium cuccok nem kínaiak.
Unic40, unic46 wifi. Ezeket érdemes megvenni. A többi ilyen hasonló ezeknek a gagyi váltlozatai kamu körítéssel.
Nincs olyan mint egy higanylámpás DLP vagy LCD de otthon megteszi mozizásra az egész családnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!