Valóban bannolhatja a Microsoft az Xbox 360 Slim-emet az Xbox Live-ról, ha az Ebay-ről rendelt kínai 60/120/250 GB-os merevlemezt rakom bele? Miben más az, mint egy "eredeti"?
Az utólag onnan vett vagy hdd beépítő keretbe rakott bármilyen SATA-s vinyók csak flashelt gépekkel működnek?
Az áruk töredéke a hivatalosan a Microsoft által forgalmazottakénál.
Több kapcsolódó youtube videóban is említették, hogy nem bannolnak azért, ha saját vinyót raksz a gépbe (pl kínai összeállítás) viszont az a vinyó megfelelően kell hogy legyen "felkészítve". Erről szintén nagyon sok infó van fent a neten (kompatibilis vinyómárkák, formatáló progik, stb.)
Ha nem akarsz hackelt dashboard-ot használni (amiért viszont bannolhatnak) akkor érdemes utánanézni ezeknek. Ha működik úgy az új vinyó, hogy nem kell az XBOX alapszoftveréhez nyúlnod, akkor nincs mitől tartanod.
Hmm.. Értem. Akkor elvileg ha bízom az eladó kicsi kínaiban, hogy ezzel ő is tisztában van, akkor az általa hirdetett hdd-nek megfelelően előkészítettnek kell lennie, különben nem is látja a konzol, ha jól értelmezem. Ekkor max van egy kicsi hdd-m, amit max berakhatok a pc-mbe, de ha látja, nem tilthatnak... ???
Köszönöm! (olvastam blogokat, fórumot és azért ott megemlítik, hogy semmiért nem vállalnak felelősséget :) , ezért érdeklődöm, mert tartok tőle. Van bannolt offline konzolom is, erre vigyáznék)
Azért is bosszantó ez, mert a napokban felvettem a kapcsolatot a Konzolvilággal, a Gameshoppal, a Konzolstúdió.hu-val és mindegyik forgalmaz kínai vinyót OEM címszóval és ők pedig bátran ajánlják, mondván nem kaptak még negatív visszajelzést.
És ha náluk egy 60 GB-os hdd 13990 Ft például, az tuti, hogy az Ebay-es cumó. A négy ujjam rá, hogy ezeknek sincs ennél konkrétabb kínai "beszállítói" kapcsolatuk, csak megy a nyerészkedés...
A dobozos 250-es és 320-as vinyójuk eredeti csak, de az 20 ezer Ft. :S
Tanácstalan vagyok...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!