A PSP jobb vagy a TELEFON?

Figyelt kérdés
Nem tudom melyiket vegyem meg.Olyan kellene ami jó filmet nézni,netezni és zenét hallgatni de az is jó lenne ha tudna fényképezni!!!egyáltalán a psp-vel lehet fényképezni?Telefonnak egy samsung s5620-at gondoltam ! akkor most melyik lenne jobb?
2012. márc. 19. 19:10
 1/7 anonim ***** válasza:
Egy S5620-nál mindenképpen jobb egy psp. Eleve nagyobb kijelző, jobb játékok, normálisabb filmnézési képességek, zenei fronton is erősebb, csak épp fényképezni nem lehet vele.
2012. márc. 19. 19:16
 2/7 anonim ***** válasza:
Én személy szerint egy telefont vennék, de nem samsungot hanem egy androidosat pl. SE Live with Walkman T-mobilnál 36 ezer Ft, tudnál vele fotózni, zenét hallgatni, netezni és filmezni is.:)
2012. márc. 19. 19:18
 3/7 A kérdező kommentje:

főbb célom a film nézés és a fényképezés vele :) de ez alapján a PSP a jobb mert filmet nézni aval tok jobban!meg elég nagy játékfüggő vagyok ugyhogy lehet inkább PSP veszek :)

de amugy láttam olyat h a PSP -re lehet felszerelni olyan kis fényképezőt! olyan tényleg van vagy csak kamu?

2012. márc. 19. 19:36
 4/7 anonim ***** válasza:

Tényleg van, de elég szar.

1,3 Mpixel, és nem csinál valami jó képeket.

Amúgy a legjobb lenne egy PS Vita, 65k-ba kerül, erősebb, mint bármelyik mobil a piacon, érintőképernyő és fizikai gombok is vannak, plusz egy elviselhető kamera, adott minden a hardcore játékélményhez és az érintőképernyővel való szórakozáshoz is.

PSP már elég régi, új játék nem igazán van rá, de még így is jobbak vannak rá, mint bármelyik telefonra, és grafikára is (még) jobb, de felbontása elég ratyi, filmnézésre nem a legjobb.

2012. márc. 19. 20:25
 5/7 anonim ***** válasza:
Na akkor felvilágosítanék minden kedves látogatót, hogy PSP-vel lehet fényképezni!!Lehet venni hozzá egy kis kamerát és azzal tökéletesen működik a dolog.
2012. márc. 19. 21:36
 6/7 anonim ***** válasza:

Előző:

ez igaz, de nem árt hozzárakni azt, amit előtted írtam:

"1,3 Mpixel, és nem csinál valami jó képeket."

2012. márc. 19. 21:45
 7/7 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat azthiszem már döntöttem :)
2012. márc. 20. 19:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!