17-E-ért megéri 1ghz-es tablet? 7"inch-es?
vaterán láttam de aszt monta hogy vadonat ujj van hozzá 1-év gari.is ingen házhozszálítás...
am 7-Db van belőle.!
Na ne legyünk ekkora bénák már!
A 7" tablet anyag áron 50-60 ezer!
Aki ez alatt kínál az vagy kamuzik vagy lopta.
Ebben ajánlom a második szekciót:
Előző:
kínai kis tabletek, 2.3-as (vagy még régebbi) Androiddal iszonyatgyenge hardverrel kb ennyiért vannak használtan.
Amúgy nem éri meg, csak az, amire van ICS, legolcsóbban az olyan 40 rongytól indul.
Ja tényleg, eddig azt hittem, hogy biztos vett egyet, nem tetszett neki vagy valami és az miatt akarja eladni, akkor reális lehetett volna még a 17k szerintem, mert gondoltam nem volt rá kereslet és folyton csökkentette az árát, de most látom, hogy 7 darab van neki, szóval mondhatni ezzel foglalkozik, és haszon, meg minden.
Amúgy semmiképp sem éri meg, bár annyit adtál meg róla, hogy 7 inches, ami aztán rohadt sokat elárul róla.
Most azon filózok, hogy ez talán az indiai 35dolláros tablet:
Csak ugye ennek is a előállítási költsége 60 dollár, csak állami támogatással lesz 35.
Bár ha valaki feketén ebből boltolt akkor talán kijön...
Láttam már ilyen méretben WinCe op. rendszerrel!
(De az 1 GHz-es!)
Az 1 GHz tablet azért már egy kicsit középkategória, bár gyorsan változik a világ...
Ennyi pénzért nem létezik...
Előző:
azt remélem tudod, hogy nem csak az órajel számít, mondhatni az a legkevésbé fontos dolog.
Egy ARMv6-os 1GHz-z proci hulladék, semmire sem jó, míg egy ARMv7-es 1GHz-s procival már azért sok mindent lehet kezdeni.
Ráadásul ARMv7-es procikból sem mindegy, hogy milyen, egy Snapdragon S1 és S4 között is már hatalmas a különbség.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!