Hogyan oldhatnam meg? A robogomba szeretnek szerelni egy hangrendszert.

Figyelt kérdés

A robogomba szeretnek szerelni egy hangrendszert. Az lenne a kerdesem hogy van nekem egy hangfalam es ugy gondoltam hogy mp3 lejatszorol menne a zene. Csak ugy kellene hogy a hangfal eleg nagy es akkor annak ugye kellene erosito???

Azt hogy oldjam meg az erositot???

Mibol szerelhetnek ki regi kazetafonbol vagy csinalni kell?

Legyszives boven es erthetoen irjatok le.

2009. jún. 11. 18:27
1 2
 1/12 A kérdező kommentje:
AZ aramellatasra az akkumulatorbol gondoltam.
2009. jún. 11. 18:29
 2/12 anonim ***** válasza:
53%
Hát ez nagyon jó... Hülyeség netovábbja :)) Robogóba hangrendszert. Házimozi nem kellene? :DDDD
2009. jún. 11. 19:40
 3/12 A kérdező kommentje:
Koszonom a hasznos valaszt. A kerdesre valaszolnal vagy menj a .......
2009. jún. 11. 20:27
 4/12 anonim ***** válasza:
31%
Én robogóra mindenképpen 7+1 -es hangfalrendszert ajánlanék 300 wattos erősítővel, CD lejátszóval, meg régi nosztalgia bakelit hanglemezjátszót is.
2009. jún. 11. 22:53
 5/12 A kérdező kommentje:

Most miert vagytok ilyen hujek??? A kerdesre nem lehet valaszolni???

Az ilyen f@aszfejek kimeljenek.

2009. jún. 12. 05:25
 6/12 anonim ***** válasza:

Azért előrebocsájtanám, hogy tényleg elég vicces a kérdés, de azért mondok mást is:

Erősítőt viszonylag könnyen és olcsón meg lehet szerezni, elég, ha veszel egy számítógéped aktív hangfalat (azért ne a legolcsóbbat, de 3-4000-nél ne drágábbat, sima sztereót). Ne legyen túlcsicsázva, és kisméretű legyen. Erről levágod a passzív hangszórót, az aktívat pedig szétszeded, és bekötöd az aktív hangszóró helyére a te hangfaladat. (Persze ha nem akarod szétszedni, akár a levágott helyére is bekötheted). Nem árt, ha kis ellenállású a hangfal, mert viszonylag kis teljesítményűek ezek az erősítők, bár azért történnek csodák. Ezzel az egyik fele megvan.

Még az áramellátást kell megoldani. Nem tudom, hogy van-e szivargyújtó a robikon, gyanítom, hogy nincs. Vagyis, direktbe kell bekötni az aksira a cuccot. Ez nem gáz, ha a hangfal 12V-tal megy, de ez a kicsiknél elég ritka, vagyis lehet, hogy be kell szerezni egy trafót hozzá. Lájtosan ki lehet próbálni, hogy mit szól 12-höz, mert a kínai adapterek, amit adnak hozzájuk, azok is 30-40% eltéréssel dolgoznak.

Mivel a hangfalhoz adtak 3,5-es jack dugót, így az mp3 lejátszóba is simán be lehet dugni.

2009. jún. 12. 07:54
 7/12 A kérdező kommentje:
Az utolso valaszolonak nagyon szepen koszonom. Sokat segitettel :)
2009. jún. 12. 10:30
 8/12 A kérdező kommentje:

De melyik a szamitogephez valo hangfalba az aktiv es a passziv???

Pl ennel melyik.

[link]

Ilen is jo v ilyenre gondoltal???

[link]

2009. jún. 12. 10:32
 9/12 A kérdező kommentje:

En ugy gondoltam hogy a hangfal legyen passziv es azt bekotni a kicsi erositob es csak az erositot ellatni artammal.

Ezt meglehetne nem???

Lehet kapni olcson ilyen 12 voltos erositot vagy csinaltatni kell???

A regi autok kazetofonjaban van-e erosito amivel menne.

Szerintem van egy kicsi mert hanem nem menne a zene a hangfalalkba.

2009. jún. 12. 10:48
 10/12 anonim ***** válasza:
Az az aktív hangszóró, amelyikbe belemegy a hálózati adapter, rajta van a bekapcsológomb is.
2009. jún. 12. 10:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!