Hogy kell rákötni a 2.1 hangrendszert az Lg LE5500 as tvre?
Figyelt kérdés
Van egy Lg Le5500 tv
Vettem hozzá egy Logitech Z623 hangfal szettet..
Nem úgy szól ahogy azt szeretném, nagyon halk, mit kell ezen állítani?
2011. okt. 4. 17:08
1/2 anonim válasza:
a hangszórón lévő rca-ra kellene rádugni, a baj az, hogy a TV-n csak optikai kimenet van, az összes többi bemenet. Ha van fejhallgatónak kimenete a tv oldalán oda kell bedugnod, de a TV-t fel kell hangosítani, mivel a fejhallgató is a tv hangerejét használja... vagy a másik mód, hogy csutkára tekered a hangszórót ahol nem búg, és a tv-n is hangosítasz.
Ha lenne rca kimenet a hátulján, az lenne a jó, mert az nem hangerő függő
2/2 anonim válasza:
Nekem Samsung tévém van és a SCART csatlakozóján kiadja a hangot, de csak a tévécsatornákét, a médialejátszóét nem. Ezért én is a fejhallgató-kimenetet vittem az erősítőre. (És nem is kell nagyon felhangosítani a tévét, kb. 20 %-nál már elegendő jelet kap az erősítő. Lehet, hogy az LG kisebb szintet ad ki.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!