Pc-t vegyek inkább vagy laptopot? Játszani is kell, netezni is midnen egyszóval. Laptopot azért akarok, mert még nem volt és biztos jó.

Figyelt kérdés

Viszont állítólag nem nagyon bírok játszani rajta mivel maximum 200ezret szánnák rá. Viszont pc-t már jobbat lehet annyi pénzért kihozni.

Vélemények?

2009. jún. 10. 16:07
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
200ezerért szerintem is jobban megéri a pc... habár én nem nagyon értek hozzá:) csak amennyire muszáj "
2009. jún. 10. 16:10
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
200 ezerét tényleg a pc éri meg jobban. Laptopot ne v egyél azért, "mert még nem volt...", szerintem így nem éri meg. Nekem a munkámhoz kell, alap gép, semmi extra 1 éve 110 ezer volt.
2009. jún. 10. 16:15
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

A laptop sokkal gyorsabban megy tönkre, alkatrészenként alig-alig javítható, és az olcsó laptopokat nem is lehet igazán kihasználni arra amire valók (azaz hogy mobilan dolgozz velük), mivel az aksi kevéssé bírja. Tehát mindenképp helyhez kötött leszel, mert konnektor kell.

Pusztán otthoni használatra meg egyáltalán nem érdemes laptopot venni.

2009. jún. 10. 16:24
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

Otthonra a pc a legjobb, a játékokat is az viszi.

Nekem laptopom van mert megyek vele ide-oda és néha jól is jön, ha pl beteg vagyok az ágyból gépezek, de hát nagyon kényelmetlen szóval ha csak otthonra kell, ne vegyél!

2009. jún. 10. 16:32
 5/8 anonim válasza:
Én drágábban vettem laptopot és nekem csak az van. Nem bántam meg!
2009. jún. 10. 23:22
 6/8 anonim ***** válasza:

Ha mindenre kell, egyértelműen asztali. Főleg, ha játszani is akarsz rajta.

Elég, ha abba belegondolsz, hogy a gépek avulnak (főleg játék szinten), de egy asztali gépben simán lehet alkatrészt cserélni, míg egy laptopot dobhatsz ki a kukába gyakorlatilag. Asztaliban simán lehet évente vga-t cserélni, sőt, általában egy procicserét is megérnek teljes lecserélés előtt, megnézném ugyanezt laptoppal.

2009. jún. 11. 06:31
 7/8 anonim ***** válasza:
100%

Nekem 2 évvel ezelőtt volt hasonló döntésem. Végül laptopot vettem, meg is bántam:

180e Ft volt, naon örültem neki, de aztán kiderült, h az egész sz.rt sem ér, többször volt szervizben videokártya hibája miatt, meg vírus miatt, meg még...sok minden miatt, hidd el. De igazából pár hete utáltam meg: állandóan újraindult. Bevittem a szervizbe, azt mondták, h jó, memóriahiba volt, másnap ismét újraindult, visszavittem, ők átpasszolták egy másik szervizbe, most ott van. Arról értesítettek, h a videoprocesszor, vagy mittomén mi romlott el, javítása 20e Ft(és 50-50%, h jó lesz). Szal a laptopról ennyit. Mivel látom, azt írtad, h játékra, meg netezésre kéne a gép, én kétféle dolgot tudok javasolni, és mind2n meg tod csinálni ezeket:

1. 200e Ft-ból egy naon erős PC kikerül(kb. Intel Core Quad 4magos proci, 4 GB memória, 1 GB videókártya), ezzel tuti nem lesz gondod.

2. Gondolom már te is kitaláltad: konzol. Szintén ugyanúgy tudsz vele netezni, msn-ezni, 100ért megveszed(de vehetsz akár 40ért is(XBox 360 Premium))+egy naon fasza HD Ready-s LCD TV-t, ezen tuti ütős lenne a grafika és a játékélmény.

A döntés a tiéd, én a konzolt javaslom, ha érdekelne, h miért, írj privát üzit és elmondom;)

2009. jún. 11. 16:38
 8/8 anonim válasza:
Ha egyéb dolgokat akarsz msn,internet meg mittudomén akkor veszel egy gyengébb laptopot ami viszonylag olcsó mint pl. egy Dell inspiron mini 10 vagy 9 40ezerért azért jó mert oda viszed ahova akarod de ha játszani akarsz akkor tényleg xbox360-at vegyél azon 100000000000x jobb játszani mint a pc-n és annyi pénzért meg is éri.42000ft.az arcade a premium egy kicsit drágább mert ehhoz adnak egy 20/60gb-os vinyót de az elite csomaghoz meg talán 160gb-os vinyót meg játékot is adnak.Nagggyából ennyi de te döntesz.
2009. aug. 25. 16:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!