Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Mi a különbség az xbox készülé...

Mi a különbség az xbox készülékek között memória ügyileg?

Figyelt kérdés

Xbox 360 használók!

Szeretnék venni egy xbox360 slim kinect készüléket (kb ez az ár és felszereltség: [link]

Csak nem tudom, hogy mit jelentenek a memória számok.

Látok 4GB HDD-t és ilyen 320GB meg 240GB-ot, mi a különbség? És melyiket érdemes venni? Pls linket, hogy milyent érdemes venni, és ne legyen annyira drága, 70kFt nagyon jó ár lenne, főleg ha olcsóbb is.

2012. márc. 7. 19:48
1 2 3 4
 31/33 anonim ***** válasza:

A letöltés nem illegális letöltést jelent, hanem a live rendszerről eredeti játékot olcsóbban, valamint frissítéseket ha akarsz ha nem kötelező letölteni, különben nem fogsz tudni játszani, és ezek is vannak 2-3 gigásak, demókról ne is beszéljünk.

Külső winchesterről lehet bővíteni +16 GB-tal.

2012. márc. 12. 08:19
 32/33 A kérdező kommentje:

Hát most hajlok a 250 gigásra...

15k ft-tal lenne drágább, és 20k egy bővítés, ez az 5k ft lóf@sz, megveszem a 4 gigásta és bővítem majd, ha lesz még pénzem

Slussz-passz.

2012. márc. 12. 14:23
 33/33 anonim válasza:
nekem 4GB-os van karácsony óta, és most jöttem rá hogy tényleg kell a hely. pl most megvan a gta5, de nem tudok játszani vele, mert min. 8GB szabad helynek kell lennie. megéri a 320GB.
2014. jún. 29. 14:55
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!