Mi a különbség az xbox készülékek között memória ügyileg?
Xbox 360 használók!
Szeretnék venni egy xbox360 slim kinect készüléket (kb ez az ár és felszereltség: [link]
Csak nem tudom, hogy mit jelentenek a memória számok.
Látok 4GB HDD-t és ilyen 320GB meg 240GB-ot, mi a különbség? És melyiket érdemes venni? Pls linket, hogy milyent érdemes venni, és ne legyen annyira drága, 70kFt nagyon jó ár lenne, főleg ha olcsóbb is.
Hát olcsóbban max használtan, de használtan... áá inkább nem.
Amúgy ez az 1+1 év garancia se rossz, végülis 1 évig fixen használom, hacsak nem a medencében játszom vele :D
Amim nekem van: Xbox 360 Slim 250GB+Kinect.
4GB=4 Gigabájt. Abból elvesz kb 1-et az Xbox operációs rendszere. Így marad 2-3 GB-d a 4GB-ből. Erre csaknem semmi sem fér rá, és ha netről is vásárolni szeretnél majd az Xboxodra (Tehát lemez nélkül futó játékot) Akkor a tárhely el fog kelleni. Nagyon meg fogod bánni hogyha 4-eset veszel, én is utólag jöttem rá mennyit érek a 250GB-vel. Egy általános Xbox 360 játék 6-7 esetleg 8gb körül mozog. Nos ez messze áthidalja a 4GB tárhelyed. Te tudod, mire használod, és hogy hogy veszed meg, de hogyha komolyan használod, akkor egyértelműen 250gb. Az a kis pénzkiadás nem sok, ha meg annyira a 70k Ft a limit, akkor vedd meg most a 4-eset, majd később vegyél hozzá külön HDD-t (Azaz amibe ezek a 4-250-320GB-k vannak.)
Bocsi nem szedem magam össze:
És mondjuk nem lehet egy külső winchesterrel bővíteni???
F*sznak jössz ide kérdezni, ha utána leszarod a válaszokat.
Nem, nem elég lóf*szra se a 4GB, de vegyél csak azt, de akkor találj is magadnak.
Csak annyi, hogy adok a testvérem véleményére, Tisztelt utolsó válaszoló! :)
Neki bőven elég, és arra lennék kíváncsi, hogy a mentésekre jó-e, vagy meddig jó? És mondjuk egy külső winchesterrel meg lehet-e oldani a memóriát.
Jó-jó, ha nem elég csak mentésekre sem :)
De egy darab játékot sem szeretnék letölteni, és még mindig nem tudom, hogy lehet-e egy külső winchestert használni memória bővítés érdekében.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!