Playstation 3, Samsung LED TV?
A hideg nem árt nekik (normál keretek között), viszont a meleget és a hőingadozást nem szeretik. Szóval ha lehet akkor fűtőtesttől minél távolabb kerüljön.
(Egyébként meg nem LED TV, hanem LCD...)
tudom, hogy a led is lcd :)
a PS3 nem fat, hanem slim. de köszi a válaszokat, nem fogom oda tenni. csak most akartuk átrendezni a lakást, így gondoltam, hátha.. de nem fog odakerülni :D
Felesleges okoskodás kijavítani a LED TV-t LCD-re, mindenki tudja, hogy az LCD csak LED háttérvilágítással, de attól még mégis másabb, és nem fogjuk majd mindig leírni, hogy "Samsung LED háttérvilágításos LCD TV".
Amúgy legyen minimum 1 méterre a radiátortól, de ha 2-re lenne még jobb lenne.
Van LED tv de nem a klasszikusan ismerős leddel működik. Ez OLED tv, ami olyan elven működik mint a karórák gombnyomásra fényt kibocsájtó számlapjai. Az ilyen megjelenítő minden egyes kép pontja önmaga világít.
Nekem kicsi képernyőjűben van ilyen MP4 lejátszó de elég könnyen beég a szöveg ami mindig azonos helyen jelenik meg. Szóval létezik led tv is, lcd és polárszűrő rétegek nélkül.
De azoknál meg mindenki írja, hogy OLED, pl. PS Vita-nal is, egyszer sem írták, hogy LED, mindig kiemelték, hogy OLED.
Ha azt írják, hogy LED, akkor LCD LED-ről van szó, mindenki tudja, nem kell kijavítani.
Szerencse , hogy sok ember számára természetes, hogy a LED TV a TV háttérvilágításának a fajtájára utal. Viszont sajnos nagyon sok ember még azt sem tudja, hogy mi az, hogy háttérvilágítás. Nem egyszer hallottam már "műszaki" eladókat akik megvezették a hozzá nem értő vásárlókat. Ha egy picit körbe kérdezel, akkor hamar kiderül, hogy sajnos nem mindenki tudja ezt, jó lenne ha tényleg nem kellene kijavítani...
Egyébként az OLED meg tényleg más tészta...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!