Samsung galaxy tab 10.1. Bekapcsolt állapotban lsötétült és nem lehet csinálni vele semmit. Mi lehet az oka?
Ilyen már velem is történt 1x. Bár én csacsi voltam és huzamosabb ideig nagyobb erőkihatásnak tettem ki a felső gombsort. (Fordítva raktam be egy műanyag tokba.) Miután észrevettem, persze rögtön kiszedtem és be akartam kapcsolni, Erre ő elkezdett sztrájkolni. Semmi reakció. Vártam 1 napot, próbálgattam, semmi.
Aztán úgy volt, hogy visszaviszem garira az üzletbe,ahol vettem... és hát ahogy lenni szokott. Odaérek a boltba, mutatom a ketyerét, hogy: Tessék, itt van, nem kapcsol be. (Mondjuk aznap már nem is próbáltam) Gyerek gombot megnyom, láss csodát, masina életre kel. Részemről esküdözés, de hogy ez napokig nem volt jó, aztán vállat vontam, pirultam egyet és go home.
Itthon még 1-2 alkalommal eljátszotta, hogy nem kapcsol be, aztán egyszer csak eltűnt a rendellenes működés. Most ismét normálisan működik. Ez kb. 1 hónapja volt. Valójában tehát nem tudom mitől állt helyre. Ez az én történetem.
Igen, valóban így szokott lenni :)
Nekem is helyre állt a kérdés kiírása után nem sokkal.
Remélem nem csinál több ilyet. Köszi a választ!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!