Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » A plazmagömböt hogy lehet...

A plazmagömböt hogy lehet tuningolni?

Figyelt kérdés
vettem egy usb-s plazmagömböt. szegénynek elég halványak a kisülései. 5V-ről működik, 300mA-rel. ha én ezt rádugom egy adapterre ami 3-12Vig állítható, és beállítok neki 6-7 voltot, akkor eldurran a gömb?

2012. márc. 4. 11:24
 1/2 anonim válasza:
Nem kifüstöl, viccen kivül nem hiszem hogy attol hogy egy két voltot adsz neki látványos válltozást fogsz elérni,ha többet akkor meg szinte biztossan le fog égni, szerintem kár ezzel vacakolnod.
2012. márc. 4. 11:35
 2/2 A kérdező kommentje:
hát én valahogy úgy számolom hogy ha 5vből csinál 15000et mininmum akkor +1V még 3000Vt jelent. ami arányaiban nem kevés.de köszi a tanácsot :D
2012. márc. 4. 13:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!