Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Melyik a jobb? LCD, LED, vagy...

Melyik a jobb? LCD, LED, vagy Plazma tv?

Figyelt kérdés
Ha össze kell hasonlitani milyen tulajdonságok alapján melyik lenne jobb vagy nem lehet egyértelműen kiválasztani?

2012. márc. 2. 16:53
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

Az első linknél "A monitorok három főbb fajtája" című al fejezetet kell megkeresni kicsit lejjebb és ott leírnak mindent.

Ezeket az összefüggéseket igyekeztem már korábban is leírni. Most rákerestem, mit írnak a neten lexikális ismeretként.

2012. márc. 12. 20:36
 12/17 anonim ***** válasza:
53%
Hagyjátok már a sok rizsát, LED a legjobb. Én tudom, tapasztaltam...
2012. márc. 13. 16:09
 13/17 anonim ***** válasza:
36%

"A válaszíró 14%-ban hasznos válaszokat ad."

Asszem nem is kell veszekedni veled, ez mindent elárul.

2012. márc. 13. 17:27
 14/17 anonim ***** válasza:

A fizikai elveket nem lehet megerőszakolni.

Mondhatjuk kinek mi tetszik de az egyértelmű, a tényleges előnyök szempontjából melyik a legjobb.

Pl. egyik szempont minden készüléknél, melyik működik leghosszabb ideig, években vagy üzemórában számolva anélkül, hogy jelentősen csökkenne a fényerő.

A másik szempont a színek tisztasága, nem az élénksége, mert az állítható.

Az energia fogyasztás sem utolsó szempont, főleg nyáron amikor egyébként is meleg van a szobában. Az nem mindegy, hogy még a tv is nagyon fűt.

Persze azt is mondhatom, kinek a pap, kinek a papné kinek a lánya, de kisebb-nagyobb kompromisszumokkal.

2012. márc. 13. 20:34
 15/17 Asd1222 válasza:
Led tv a jó sokszor hallotam ismerőseimtől hogy a plazma tv gyorsan tönkremegy :((
2012. ápr. 1. 11:08
 16/17 anonim ***** válasza:
A plazma a fizikai adottságából adódóan elavult technológia. A led háttér világítású tv-k jelenleg a legjobb, élettartam és szín visszaadás szempontjából egyaránt.
2012. ápr. 2. 19:43
 17/17 zoltán1972 válasza:

A tévét a nappaliba veszem; gyakran használom majd világosban is – az LCD a jobb választás

A tévét a nappaliba veszem, és inkább este használom (vagy bármilyen más, sötét környezetben) – a plazma a jobb választás

Csak tévét nézek majd, HD csatornám nincsen – a plazma a jobb választás

A tévén elsősorban nagyfelbontású tartalmat nézek majd (HDTV, Blu-ray, HTPC) – a LCD és a plazma egyaránt jó választás

A sport a mindenem – a plazma a jobb választás

A tévét elsősorban játékkonzol mellé szeretném venni – az LCD a jobb választás

Legfeljebb 40 colos tévére van szükségem – az LCD a jobb választás

Mindegy, csak nagy legyen: a plazma az olcsóbb választás, de ma már LCD-ből is gyártanak hatalmas képátlójúakat

Mindegy, csak 3D tévé/okostévé legyen – LCD-tévé és plazmatévé egyaránt lehet jó választás

2014. aug. 29. 21:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!