Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » LED-es fényorgona építéséhez...

LED-es fényorgona építéséhez hány led kell?

Figyelt kérdés
Inkább itthoni használatra tervezem építeni, esetleg kisebb bulikban lesz használva. A baj az hogy a ledekhez annyira nem értek. A kérdés az lenne hogy milyen fényerejű és hány darab led kell egy ilyen berendezéshez. Ha eset van olyan képlet amivel számolható, vagy valaki egy táblázatot tudna írni azt megköszönném.
2012. febr. 26. 19:04
 1/2 anonim ***** válasza:
én itthon már csináltam egyet, de nagyon nehéz... ha nem értesz hozzá annyira, bele se kéne kezdened, ha jól akarod megcsinálni inkább keress egy hozzáértő ismerőst/barátot aki segít. én 12 ledből csináltam, és nagy fényerejűből. sötétben azért lehet látni.
2012. márc. 4. 11:38
 2/2 A kérdező kommentje:
Szerintem nincs benne semmi nehéz. Kell annyi műveleti erősítő ahány felé bontani akarom a hangot és annyi aktív hangváltó eléjük. A jelet pedig lehet venni az audiokimenetről, az érzékenységet potméterrel szabályozni.
2012. márc. 5. 17:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!