Apple ipad-hez miért adnak matricát?
Figyelt kérdés
valamelyik nap bementem a boltba és megvettem az ipad 2 őt és doboz nyitáskor találtam egy cetlit amin kettő apple logós matrica volt az mire kell?2012. febr. 26. 13:46
11/16 anonim válasza:
Fura, mert itt:
http://www.gyakorikerdesek.hu/elektronikus-eszkozok__szorako..
Azt írod, hogy kaptad (feltételezem a szüleidtől), mert ugye kitűnő tanuló vagy...
12/16 anonim válasza:
Meg különben is honnan gyűjtötted rá a pénzt, csak nem a családtagjaidtól? :D
13/16 A kérdező kommentje:
képzeld de amit ünnepekre kaptam eltettem de mennem kell "nyelvtan könyvet venni"
2012. febr. 29. 18:20
14/16 anonim válasza:
szia én 11 vook! ez egy aféle köszönet hogy megvetted és használd egészséggel én az ipodomhoz is kaptam
15/16 anonim válasza:
minek ilyen kis pisisnek ipad? amúgy ezen beszartam: "valamelyik nap bementem a boltba és megvettem az ipad 2 őt" xDDD költötted volna inkább könyvekre :'D
16/16 anonim válasza:
imre00 válasza:
szia én 11 vook! ez egy aféle köszönet hogy megvetted és használd egészséggel én az ipodomhoz is kaptam
ezt én fullra nem értem... megköszönöd neki, hogy megvette? miért befektettetek az apple-be?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!