Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Hamar le merül az új Ipod nano?

Hamar le merül az új Ipod nano?

Figyelt kérdés
Mer most veszek és nem tudom ,hogy jó-e? meg hogy hamar lemerül ??

2012. febr. 26. 12:00
 1/2 anonim ***** válasza:

"Hallgass zenét reggeltől estig. És estétől reggelig.

A beépített, újratölthető lítiumionos akkumulátorral akár 24 órán át hallgathatod zenéidet folyamatosan.* Vagyis egy 8 GB-os vagy 16 GB-os iPod nano felcsíptetésével elég nagy zenegyűjteményt vihetsz magaddal ahhoz, hogy utazás, edzés és a többi elfoglaltságod alatt egy percig se unatkozz."

- apple.com/hu/ipodnano/

2012. febr. 26. 12:05
 2/2 anonim ***** válasza:
Nekem is iPod nano-m (iPod nano 6G - 16Gb) van és az a tapasztalat, hogy igaz ez a 24-óra dolog (többé kevésbé, persze nem mértem meg), de csak akkor ha zenét hallgatsz. Ha egész nap nyomkodod képeket nézel, stb... akkor azért hamarabb lemerül de SZVSZ még ez sem vészes.
2012. febr. 27. 15:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!