DSLR gépnél hogyan tudok 30 másodpercnél hosszabb záridőt beállítani? Canon 7d és 1d mark II vázak.
Figyelt kérdés
2012. febr. 26. 09:00
1/4 anonim válasza:
Nikonos vagyok így sajna csak Nikonos tapasztalatokat tudok mondani:
30 mp-nél van egy nagyobb érték, a 'bulb', ha erre állítom a gépet akkor addig exponál, amíg nyomva tartom az exponálógombot, vagy ha távkioldóra állítom, akkor az első gomb lenyomására nyit a másodikra zár.
2/4 anonim válasza:
Mindkettőn van Bulb mód. Javaslom hozzá vezetékes távkioldó használatát, mert a gomb folyamatos nyomásával még állványon is bemozgatod a gépet.
3/4 anonim válasza:
Én inkább a használati utasítás olvasgatását ajánlom, sosem késő.
4/4 anonim válasza:
M modba kell tenni és akkor el kell tekerni a leghosszabb zarido felé. a 30s után a következő fokozat a B mód lesz. annak csak tavkioldoval van amúgy értelme. én 2500 ért tudtam venni a géphez amivel lehet B módot is használni. vezetekeset. programozhato tavkioldo van 7000 körül. vateran keresd vidazoli felhasználót neki vannak raktáron is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!