HudsonHawk kérdése:
Milyen fényképezőgépet vegyek? Lelkem rajta néztem már egy csomó bejegyzést, de még mindig lenne kérdésem.
Figyelt kérdés
Egy kompakt, vagy egy bridge gépre gondoltam, haladó/félprofi szinten. Használtra is vevő vagyok, így jól jönnének a régebbi típusok is. Max 40 ezret tudok rászánni.
Nem idegesítő, hogy a mai gépek 12-14 mp-nél kezdődnek mikor 8 is elég lenne???
2012. febr. 23. 17:58
1/6 A kérdező kommentje:
Én magam még nem sokat fotóztam, de gondoltam vennék most egy olyat, ami kitart jó pár évig. Tájat, családot fényképeznék vele.
Használt vásárlásánál mire figyeljek oda pluszban?
2012. febr. 23. 18:13
2/6 A kérdező kommentje:
Nyaraláshoz, városban mászkáláshoz nem túl nagy/nehéz egy Canon SX130-as kategóriájú gép?
2012. febr. 23. 18:17
3/6 anonim válasza:
Tedd fel nyugodtan. Majd egy csoportban válaszolunk rá.
4/6 anonim válasza:
Jó kis gép. Nem túl nagy. Szinte minden bridge gép nagyobb. A 40e-s kategóriában (újban nem kapsz jobbat) a használtat nem tudom.
5/6 A kérdező kommentje:
Egy Canon Powershot Sx130Is géphez milyen class értékű memó kártyát lenne érdemes venni?
2012. febr. 26. 12:35
6/6 anonim válasza:
class6, class10. egy sam... márkájút nézhetsz az árgpen, nem drága (annyira) legalább 8GB-osat javaslok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!