Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » FUJI FINEPIX S4000-hez tudnáto...

FUJI FINEPIX S4000-hez tudnátok ajánlani kiegészítőket? (lent)

Figyelt kérdés

Szóval kellene hozzá táska és memóriakártya.

itt a gép: [link]

itt a memóriakártya amit kinéztem: [link]

nem tudom jó-e hozzá, mert azt olvastam hogy nem mindegyik SDHC kártya jó hozzá.

És itt van pár tok amit néztem, melyiket ajánlanátok hozzá?

[link]

[link]

[link]

[link]

Előre is köszönöm a segítséget!

2012. febr. 22. 22:11
 1/4 anonim ***** válasza:

Én egy SanDisk extreme kártyát tennék bele, az a párásodást, hőingadozást is remekül viseli.

Táskát szerintem úgy válassz, hogy bemész a boltba és belepróbálod a gépet. Én is úgy vettem a sajátjaimat.

2012. febr. 24. 12:03
 2/4 A kérdező kommentje:
de annak a kértyának nem olyan nagy a sebessége. annak ha jól emlékszem 10 vagy 15 mb/s ennek meg 24
2012. febr. 24. 16:34
 3/4 anonim ***** válasza:

[link]

A kép hibás, a szövegben Class 10-es kártya szerepel, ami 30 MB/s-es. De már a képen szereplőt is full HD videóhoz ajánlják (20 MB/s). Én is innen vásároltam, csak 16 gigásat és tényleg 30-as kártyát hoztak, pedig ott is rossz volt a kép.

2012. febr. 24. 17:17
 4/4 A kérdező kommentje:
de akkor jó hozzá az a kártya is amit te ajánlottál meg amit én néztem ki az is?
2012. febr. 25. 16:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!