Fülhallgatóval vagy fejhallgatóval jobb zenét hallgatni vagy filmet nézni egy médialejátszón?
Fülhallgatóból jobbat kapni kevesebb pénzért (kb 10k-ból már jót veszel), míg egy jó fejhallgató ennek minimum kétszerese.
De amúgy főleg otthoni használatra fejhallgató, utcára zenét hallgatni inkább fülhallgató.
Igen,azt tudom,hogy egy fejhallgató drága.
De már 3000ft-tól elég jó minőségűt lehet kapni.
Ugye csak elírtad, és 30000-ra gondolsz?
Mert amit 3-ért kapsz ott nem ismert a minőség szó.
Megkaptam a fejhallgatót.
3000 Ft volt kereken,és el lehet tőle olvadni:))
Szinte élmény vele a zenehallgatás*.*
Keresem a szavakat, hogyan lehetne röviden leírni amit mondanék, de nem lehet.
3000 forintért nem kapni olyat, amitől elolvadsz, csak ha (csúnyán mondva) igénytelen vagy.
Ha tényleg jó a hallásod, van viszonyítási alapod, akkor arra a 3000 forintosra azt mondod, hogy szemét.
Akármilyen márka lehet, 3 rongyból egyszerűen nem lehet jót gyártani, pláne, hogy minimum a fele ilyenkor haszon, tehát max 1500 ft-ból készülhetett, az aztán minőség.
Osztom az előttem szóló véleményét.
Nem hiszem,hogy a mai világban,amikor válság van,valaki 30E-t költ egy kis sz.r fejhallgatóra.
3000 ft-ért az alcsony árkategóriából a legjobbat veszed,és meg is lehet vele elégedni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!