Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Jó fejhallgató a Beats by Dr....

Jointos100 kérdése:

Jó fejhallgató a Beats by Dr. Dre?

Figyelt kérdés
Jó,fejhallgató,a,Beats,by,Dr,Dre,?,ZENE,MUSIK,music,rap,repp,
2012. febr. 17. 15:16
 1/6 A kérdező kommentje:
Mert sok van az interneten amit megvehetnék ,de azok hamisak... Szerintetek a hamis is jól szól?
2012. febr. 17. 15:17
 2/6 anonim ***** válasza:
Honna ez a mánia? Ez kb az ezredik kérdésed róla.
2012. febr. 17. 15:24
 3/6 A kérdező kommentje:
Az enyém biztos ,hogy nem mert tegnap láttam életemben elosszor ilyet ,szóval valakivel keversz :) ...
2012. febr. 17. 15:36
 4/6 anonim ***** válasza:

Dre/Beats, Skullcandy és társait egy 3 betűs szóval le tudnám írni, ami a fekália szinonimája.

Ha nincs valami jó hallásod akkor persze lehet jónak fog tűnni, de egy Sennheiser/AKG-hoz képest nagyon gagyi, ráadásul azokat még olcsóbban is megveheted, és mégis minőségibb.

2012. febr. 17. 17:50
 5/6 SzeitzT válasza:
Én is a negyedik hozzászoló mellett szavaznék. Nem annyira jók azok mint amennyiért adják. Az említett másik 2 márkákban nem fogsz csalódni :)
2012. febr. 18. 11:48
 6/6 anonim ***** válasza:
89%

Kiváncsi vagyok hogy aki fekáliához hasonlította a Beats-et,az életébe kipróbálta e.És bűn,a Skullcandyhez hasonlítani....Ha fontos a tökélets,páratlan hangzás,illetve a feltünő de mégis izléses dizájn,akkor ennél jobbat nem fogsz találni.Az egyetlen hátránya,hogy nagyon drága,de megéri...

Próbáld ki valahol,pl Andrássy úti Istyle-ba kilehet.És tuti beleszeretsz,és ezt ajánlom azoknak is akik fikázzák...

2012. febr. 18. 22:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!