Milyen fejhallhatót vegyek?
Kb. 15. 000. ft-t szánok rá de egy minőségit akarok és nem egy szutykot ami esetleg homályosan továbbítaná a jeleket.
Igazából a Sennheiser vagy AKG érdekelne mivel tudom hogy nem alapmárkák. Biztosra akarok menni mert ha már ráköltök ennyi pénzt és ne jó akkor veszett fejsze nyele. MP3 hallgatásra kellene Mobilon és számítógéphez esetleg filmet nézni de semmiképpen se stúdiós minőségü fullosat. Kritérium: Nagyméretü legyen ami rámegy a fülemre és nem izzad be, és ami fontos hogy a zajokat 90% ba kiszűrje. Tartós legyen . Esetleg szóba jöhet vezeték nélküli is de még őszintén mondva kissé félek tőle hangzásilag milyen lenne bár praktikusságát illetőleg kétség sem fér hozzá. Tudnátok ilyeneket linkelni?
És még egy fontos dolog azt a része fontos hogy vastag legyen a kábel mármint strapabíró mivel nem szeretném esetlegesen 1 év után hogy a szálak megszakadjanak benne és akkor kezdjem előlről, vgay ez hogy működik? Lehet erősíteni?
bármit, csak Skullcandyt ne!
egyébként nekem AKG K518DJ van, és teljesen meg vagyok vele elégedve.
boltban olyan 13ezer körül van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!